• Ново
GENIGW Притежателя утайка от чаша Метален Багажник за изложбата на стоки с една Чаена чаша и блюдцем за съхранение на Кафеени чаши на масата (Цвят: сив, размер: шест чаш

GENIGW Притежателя утайка от чаша Метален Багажник за изложбата на стоки с една Чаена чаша и блюдцем за съхранение

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Заварени съединения се получават плътни и цялостна, а след полиране повърхността става гладка и приятна на допирИзберете метален материал, устойчив на абразия, здрав и издръжлив.Модерен стил, ярък цвят, не е толкова лесно да избледняват.Едновременно може да се излее до 4/6 чаши, може да се налива, те могат да се съхраняват, красиво и практично.Много практичен и траен, продължителен срок на използване, твърд и лесно деформируемый. отличен за домашно приготвени ястия и специалитети на ресторанта, практичен.Заварени съединения се получават плътни и цялостна, а след полиране повърхността става гладка и приятна на допир.Изберете метален материал, устойчив на абразия, здрав и издръжлив.Модерен стил, ярък цвят, не е толкова лесно да избледняват.Едновременно може да се излее до 4/6 чаши, може да се налива, те могат да се съхраняват, красиво и практично.Много практичен и траен, продължителен срок на използване, твърд и лесно деформируемый. отличен за домашно приготвени ястия и специалитети на ресторанта, практичен.Заварени съединения се получават плътни и цялостна, а след полиране повърхността става гладка и приятна на допир.Изберете метален материал, устойчив на абразия, здрав и издръжлив.Модерен стил, ярък цвят, не е толкова лесно да избледняват.Едновременно може да се излее до 4/6 чаши, може да се налива, те могат да се съхраняват, красиво и практично.Много практичен и траен, продължителен срок на използване, твърд и лесно деформируемый. отличен за домашно приготвени ястия и специалитети на ресторанта, практичен.Параметри : Материал : желязо Цвят : златен Таблица с размер : Четири чаши : 21x14,5 см/8,27x5,71 инча Шест чаши : 21x16 см/8,27x6,30 инча Опаковката включва : 1 бр. поставка за чаши само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3cm.It е подходящ за вашата кухня.

Всичко за продукта

Material:
Iron
Color:
Golden
Size Chart:
Four Cups:
21x14.5cm/8.27x5.71inch
Six Cups:
21x16cm/8.27x6.30inch
Package Includes:
1 Piece Cup Holder:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
It's fit for your kitchen. :

Подобни продукти в категория