• Ново
Amosfun Анален Коркът е Мек Анален Накрайник за Анален Секс Водоустойчив Силиконов Анален Треньор Играчка Анални Мъниста Масажор на Простатата за Мъжете от Жените Ве?

Amosfun Анален Коркът е Мек Анален Накрайник за Анален Секс Водоустойчив Силиконов Анален Треньор Играчка Анални Мъниста

Rating 
BGN 3.56

Сума
Налично за поръчка

5 КРЪГЛИ ТОПКИ : вълнуващи пълнота и постепенното анален стимулация с лесно въвежданеТова е идеалното бижу за партията!.ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Елегантен и привлекателен дизайн е облегает вътрешната стена на ануса и влагалището.ЕЛАСТИЧНИ и ГЪВКАВИ на ОГЪВАНЕ : му лесно скъса едно е да се използва или се извади от друг ъгъл.С пръстен, за който лесно можете да скачам.МЕДИЦИНСКИ СИЛИКОН : Напълно сигурно, гигиеничен и няма мирис.МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ : Най-подходяща за мъже, жени и двойки. 5 КРЪГЛИ ТОПКИ : вълнуващи пълнота и постепенното анален стимулация с лесно въвеждане.Това е идеалното бижу за партията!.ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Елегантен и привлекателен дизайн е облегает вътрешната стена на ануса и влагалището.ЕЛАСТИЧНИ и ГЪВКАВИ на ОГЪВАНЕ : му лесно скъса едно е да се използва или се извади от друг ъгъл.С пръстен, за който лесно можете да скачам.МЕДИЦИНСКИ СИЛИКОН : Напълно сигурно, гигиеничен и няма мирис.МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ : Най-подходяща за мъже, жени и двойки.Описание разработила рационализирани и съблазнителна анални топчета ще ви накарат да се почувствате истинска нещо.Той е изработен от силикон, няма мирис, экологичен и е безопасна за употреба. 5 еластични топки са въведени, вашият ануса и да ви донесе пълнотата и постепенна стимулация.Характеристики - Цвят : лилаво и розово. - Материал : силикон. - Размер : 12 x 6,5 x 2 виж - Медицински силикон : напълно сигурно, гигиеничен и няма мирис. - 5 КРЪГЛИ ТОПКИ : вълнуващи пълнота и постепенното анален стимулация с лесно въвеждане. - ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Елегантен и привлекателен дизайн е облегает вътрешната стена на ануса и влагалището. - ЕЛАСТИЧНИ и гъвкави на огъване : лесно отламывать, използва или да дадат под друг ъгъл.С пръстен, за който лесно можете да скачам. - МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ : Най-подходяща за мъже, жени и двойки.Пакетът включва 1 x Анальную корк Това прави парти по-забавна!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория