• Ново
Набор от гелевых плочи за пробиване на ноктите 22 бр Набор от 10 Плочи За Пробиване на ноктите 10 Цвята Лак За Пробиване на Ноктите Набор от Чистачи За Пробиване на Нок?

Набор от гелевых плочи за пробиване на ноктите 22 бр Набор от 10 Плочи За Пробиване на ноктите 10 Цвята Лак За Пробиване на

Rating 
BGN 12.26

Сума
Налично за поръчка

Добре гравиран и средна дълбочина Неръждаема стомана 304.Уникален двустранен дизайн.Синьото защитно фолио (моля, махнете преди употреба).Той е подходящ за всеки празник или на специални събития като рожден ден, ваканция, годишнина, Коледа, Свети Валентин, подарък за Хелоуин. 【Че ще получите】 В комплекта са включени 10 маникюрных плочи, 10 флакона гел за стемпинга нокти, 1 стампер, 1 стъргало. 【Гел лакове за релеф】 е Изработен от естествена смола, с нисък мирис, нетоксичен.Комплектът включва гелове за стемпинга пирон 10 *8 мл. Всеки цвят ще се комбинира с различни модели, това също може да подобри вашите умения за самостоятелно приготвяне.Трябва да отверждать под led / UV-лампа за нокти.Време : средно за led осветление 60-90 секунди, ултравиолетово осветление за 2-3 минути. 【Висококачествени Плоча за Релеф Нокти】Штамповочная плоча е изработена от неръждаема стомана 304, устойчива и силна.Можете лесно да получите изображението.Плаките имат прозрачна синя лента, добре защитена от надраскване и повреди. 【Стампер и стъргало за щамповане на ноктите】 Нашия силикон стампер прозрачен, което ще ви помогне ясно да изберете размера и позицията на цвят.Той е изработен от подобрен силиконов материал, подходящ за извършване на френски нийл арт.След вдавливания върховете на ноктите в стампер не остава надраскване и отпечатъци.По-мека гелеобразная корона позволява вдавливать по-дълги върховете на ноктите. 【Простота в използването и обслужването на клиентите】 Инструкции за употреба са много удобни.Всеки един от нашите комплекти идва с инструкция за експлоатация за да се запознаете с нашите клиенти.Ние отдаваме голямо значение на опита на всеки клиент, ако срещнете някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги сме готови да ви предоставим добра послепродажную подкрепа. 【Че ще получите】 В комплекта са включени 10 маникюрных плочи, 10 флакона гел за стемпинга нокти, 1 стампер, 1 стъргало. 【Гел лакове за релеф】 е Изработен от естествена смола, с нисък мирис, нетоксичен.Комплектът включва гелове за стемпинга пирон 10 *8 мл. Всеки цвят ще се комбинира с различни модели, това също може да подобри вашите умения за самостоятелно приготвяне.Трябва да отверждать под led / UV-лампа за нокти.Време : средно за led осветление 60-90 секунди, ултравиолетово осветление за 2-3 минути. 【Висококачествени Плоча за Релеф Нокти】Штамповочная плоча е изработена от неръждаема стомана 304, устойчива и силна.

Всичко за продукта

Nail stamping template set:

Подобни продукти в категория