• Ново
2 Опаковане на Восъчни контури с ключ, инструмент за дублиране на контурите на формата, 10-инчов разширен двойно заключване, точно дублирането на миг шаблон с неправ?

2 Опаковане на Восъчни контури с ключ, инструмент за дублиране на контурите на формата, 10-инчов разширен двойно заключване,

Rating 
BGN 36.29

Сума
Налично за поръчка

【По-широк и по-практично】 Нашия определя контурный метър на 50% по-широк традиционните контурни измерителей, което е идеално за цялостно очерчивания по-дълбоки формиТози размер е подходящ, за да се подчертаят различни елементи, без никакви ограничения в използването. 【Качествен материал】 Профили с ключалка изработен от ултра силна метална ядро и материала ABS, че е по-лесно и портативнее традиционните метални профилировщиков и не причинява вреда на целевата площ, която искате да формират и да се възпроизвежда. 【Точното възпроизвеждане на формите】:Контурный калибър, предназначени за навиване на тръби, кръгли рамки, тубусов и много други теми, идеални за подреждане на плочки, ламинати, мокети, проверка размер, фрезоване и т., са Полезен инструмент за обработка на купето, дърводелски и различни симулации. 【Широко се използва】:Профил сензори се използват за определяне на контурите или ръбове и точно пренасяне ги разрезаемый материал.За всякакъв вид работи, които изискват дублирането на контурите.При също е отличен дърводелец, обработка на купето на автомобила, ламарина на колата, неръждаема стомана или всяка работа за дублиране на контурите. [По-широка конструкцията с фиксиране] : По-добри характеристики контур се използват по-широк и по-удобен, идеален за точно копие на по-дълбоки неправилни форми, а механизъм, функция за определяне запазва формата изкривявания, лесно и точно прехвърляне на записаната формата там, където ви е нужна. 【По-широк и по-практично】 Нашия определя контурный метър на 50% по-широк традиционните контурни измерителей, което е идеално за цялостно очерчивания по-дълбоки форми.Този размер е подходящ, за да се подчертаят различни елементи, без никакви ограничения в използването. 【Качествен материал】 Профили с ключалка изработен от ултра силна метална ядро и материала ABS, че е по-лесно и портативнее традиционните метални профилировщиков и не причинява вреда на целевата площ, която искате да формират и да се възпроизвежда. 【Точното възпроизвеждане на формите】:Контурный калибър, предназначени за навиване на тръби, кръгли рамки, тубусов и много други теми, идеални за подреждане на плочки, ламинати, мокети, проверка размер, фрезоване и т., са Полезен инструмент за обработка на купето, дърводелски и различни симулации.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория