• Ново
Clotide 2 Pack Моля, Притормозите Знак. Отразяваща алуминиев знак с размери 12 x 12 см, водоустойчиви, устойчиви на атмосферни въздействия, устойчив на надраскване и uv радиа?

Clotide 2 Pack Моля, Притормозите Знак. Отразяваща алуминиев знак с размери 12 x 12 см, водоустойчиви, устойчиви на атмосферни

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 Знак за забавяне на Напомните на водачите за необходимостта от намаляване на скоростта при пътуване миналото на вашия обект, като този знак, малешевската и безопасността на движението. Табела с размери 12 х 12 см, изработен от здрав алуминий, не са засегнати от корозия.Отлична водоустойчивост и пыленепроницаемость, трайни мастила и UV покритието са направили знак устойчив на избледняване, много здрава и трайна.Оценен на 10 години употреба на закрито и на открито. Знак на забавяне от высококонтрастным жълто-черен дизайн.Това помага да напомня на водача да види това от безопасно разстояние и веднага да губят скорост, за да се намали опасността. Знак на забавяне има 2 предварително просверленных дупки и може лесно да бъде инсталиран на външни или вътрешни стени, заборах или вратата, с помощта на лентата, пирони, винтове за дърво и тел. Светлоотразителни знаци светват при поглъщане на светлината от фаровете или всякакъв друг източник, и им е трудно да се игнорира.Това прави съобщение за четене дори в тъмното. Знак за забавяне на Напомните на водачите за необходимостта от намаляване на скоростта при пътуване миналото на вашия обект, като този знак, малешевската и безопасността на движението. Табела с размери 12 х 12 см, изработен от здрав алуминий, не са засегнати от корозия.Отлична водоустойчивост и пыленепроницаемость, трайни мастила и UV покритието са направили знак устойчив на избледняване, много здрава и трайна.Оценен на 10 години употреба на закрито и на открито. Знак на забавяне от высококонтрастным жълто-черен дизайн.Това помага да напомня на водача да види това от безопасно разстояние и веднага да губят скорост, за да се намали опасността. Знак на забавяне има 2 предварително просверленных дупки и може лесно да бъде инсталиран на външни или вътрешни стени, заборах или вратата, с помощта на лентата, пирони, винтове за дърво и тел. Светлоотразителни знаци светват при поглъщане на светлината от фаровете или всякакъв друг източник, и им е трудно да се игнорира.Това прави съобщение за четене дори в тъмното.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория