• Ново
Мат етаж за тежки условия на експлоатация на BDK-MT-785 за товарни лайнери - Защита на багажника от всякакви метеорологични условия, подгоняемая по размер и здрава Гуме?

Мат етаж за тежки условия на експлоатация на BDK-MT-785 за товарни лайнери - Защита на багажника от всякакви метеорологични

Rating 
BGN 18.20

Сума
Налично за поръчка

? Създаден за защита на ☀ Сверхпрочный материал, разработен от BDK за защита от всякакви разливи на прах и пълна защита при всякакви метеорологични условия ? Индивидуална засаждане ☀, Предназначени за осигуряване на оперативна съвместимост и е идеален за вашия автомобил само с чифт ножици.Размери на продукта : 54 X 43,5 инча. ? Лесен грижи за почистването на ☀ Лека пране - устойчива на плъзгане подплата - Предпазва от дъжд, сняг, прах и мръсотия. ? Премиальное качество ☀ Много дебел за дълголетие. ? Доверен потребителското марка ☀ Включва гаранция от производителя 1 година.Този лесен за завършване на мат могат да бъдат настроени така, че той идеално подхожда на вашето багажнику, и това ще ви отнеме само няколко минути.Всичко, от което имате нужда, е чифт обикновени ножици, за да отреже ги така, че те идеално пасват на вашето багажнику.Този мат също така идва с противоплъзгаща подложка, задръжте го на мястото на всяка повърхност от плат или килима.Този висококачествен подложка за багажника е изработен от мека еластична гумена смес, което улеснява неговото преместване, но при това той е много издръжлив.Подложка за пода на товарния на багажника. Подложка за пода на товарния на багажника.BDK USA Качествен продукт.Постелки за багажник серия MT-785 v2 са проектирани с оглед на грижа за автомобила.Линейни и диагонал на первази уникален дизайн, разположени стратегически, за да увеличите възможностите на тази подложка за багажника за улавяне на мръсотия.Подложки серия MT-785 v2 от BDK, произведени от каучуково полимер с най-високо качество, за разлика от копия на нашите конкуренти.Този високотехнологичен материал позволява лесно да се формова мат и му придава гъвкавост, необходима за ежедневно носене.Освен това, тя повишава трайността на защита на подовите настилки на вашия автомобил.Тази висококачествена облицовка с ребрена конструкция, която задържа вода, сняг, прах и отломки, за предотвратяване на тяхното получаване в оригиналния си пол.Остана боклука лесно можете да премахнете, след отстраняване на мат и прополоскав му.Това работи особено добре в дождливом и / или снежна климат.Тази здрава гума създадена за да работи в такива условия, като работа с тежки спортни дрешки, инструменти, градински принадлежности и много други, като същевременно се защитава оригиналното покритие на багажника.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория