• Ново
Никсън Офроуд Проекторные Фарове възли за 2014 2015 Chevy Silverado 1500, Чифт Фарове Далечния Къси Светлини на вторичния пазар с DRL, Амбър Сериен мигач, От страна на водача и път?

Никсън Офроуд Проекторные Фарове възли за 2014 2015 Chevy Silverado 1500, Чифт Фарове Далечния Къси Светлини на вторичния пазар

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【Поддържани превозни средства】Последователни светлини Никсън Offroad projector са съвместими с Chevy Silverado 1500 2014 2015 години на освобождаването ?【По-ярка, по-безопасно да се вози】 поликарбонатни лещи и прецизна оптика осигуряват строго контролирана концентрация на светлина за подобряване на видимостта на тъмно.Подобри видимостта при нощно време, при силен дъжд, снеговалеж или гъста мъгла. 【Лесна инсталация 】 Фарове проектор идеално заместват фабрика детайли и са предназначени за бърза и лесна за монтаж, без пробиване или доработок. 【Защита от атмосферни влияния IP67】 Издръжлив корпус предпазва от влага и прах вътре в корпуса и е изработен от висококачествен материал клас OE, за да издържат на най-сурови метеорологични условия.Освен това, добре проектирана кратка пауза притежава добро тепловыделением, че прави лампи воздухопроницаемыми и удължава живота на осветителното тяло. ?【Висококачествени услуги】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез центъра за съобщения, ако срещнете някакви проблеми с качеството.Ние винаги подкрепяме тези продукти и се стремят да предоставят на оперативно обслужване на клиенти. (Моля отговорете в рамките на 12 часа).Бележки : Комплект се предлага на английски (фарове от страна на водача и пътника).Чифт фарове (Ляв + Десен страна). ? Оборудване на автомобила ?. ✔️ Шевролет Сильверадо 1500 2014 г. ✔️ Шевролет Сильверадо 1500 2015 година на издаване. ? Обновен проектор далечния къси светлини, led кехлибар последователни насоки на завоя - Всички светлини са оборудвани с изключително сверхяркими двухлучевыми и не по-малко ефектни led на мигачите с кехлибарен цвят и бриллиантово-бял DRL, че не само подобрява възможностите за осветление на вашия автомобил и да го цялостния външен вид, но и прави шофирането по-безопасно. ? Напълно херметичен корпус, дюралевый и защитен от атмосферни въздействия Обектив и корпус фенери са изработени от висококачествени материали КОРЕМА, за да се гарантира висока надеждност и качество.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория