• Ново
BYOBLU Преносима тръба Proto от Мед Реколта Прецизна Обработка с ЦПУ Тръба за съхранение и инструмент за покер Всичко-в-едно Класически Старата школа идеално за колекци?

BYOBLU Преносима тръба Proto от Мед Реколта Прецизна Обработка с ЦПУ Тръба за съхранение и инструмент за покер Всичко-в-едно

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Изискана тръба】 Тази тютюнева тръба с изискан дизайн и качество на изработката, на месинг кръг я правят по-красиви и по-ефективно 【Тръба】 магазин и Удобен за носене, което е по-важно, тръбата ще седи добре, когато не се използва, не се притеснявайте за повредата се дължи на небрежност. 【Подвижна и лесна за почистване】 Прототрубу може да се разглобява на три части, както и почистване е много лесна и удобна. 【Прост и надежден】 Много здрав и издръжлив, ще продължи много дълго. 【Изискана тръба】 Тази тютюнева тръба с изискан дизайн и качество на изработката, на месинг кръг я правят по-красиви и по-ефективно. 【Тръба】 магазин и Удобен за носене, което е по-важно, тръбата ще седи добре, когато не се използва, не се притеснявайте за повредата се дължи на небрежност. 【Подвижна и лесна за почистване】 Прототрубу може да се разглобява на три части, както и почистване е много лесна и удобна. 【Прост и надежден】 Много здрав и издръжлив, ще продължи много дълго.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория