• Ново
Cabilock 2 бр. Сгъваема Дръжка за Хартия Кутии, Сватбени Кошници за Цветя, Държач за Хартия Букет и Кутия за Цветя за Деня на Майката, Декоративен Сватбен Контейнер за Цв?

Cabilock 2 бр. Сгъваема Дръжка за Хартия Кутии, Сватбени Кошници за Цветя, Държач за Хартия Букет и Кутия за Цветя за Деня на

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Дизайн във формата на кошница с дръжка прави опаковъчни кутии креативни и изисканИзработен е от висококачествен материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.В тях можете да съхранявате на букети, цветя, подаръци и т., Можете да изпрати приятелката си, майка, любовник и т., С богат набор от функции, те могат да станат украшение на цветята-магазин.Описание Това е кутия за опаковане на цветя.Изработен е от висококачествен материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.Дизайн във формата на кошница с дръжка прави опаковъчни кутии креативни и изискан.В тях можете да съхранявате на букети, цветя, подаръци и т. Характеристики - Цвят : бял.- Материал : хартия.- Изработен е от висококачествен материал, достатъчно здрав и практичен за употреба. - Дизайн с форма на кошница с дръжка прави опаковъчни кутии креативни и изискан. - С богат набор от функции, те могат да бъдат украшение на цветята-магазин.- В тях можете да съхранявате на букети, цветя, подаръци и т. - Можете да изпратите вашата приятелка, майка, любовник и т., Опаковката включва 2 картонени кутии за опаковане на цветя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория