• Ново
WenTigDY Нещастници Куки M4 Резба Винт Издънка Издънка на Винт Кука Пластмасови Нещастници Има Куки Душ Кабина Прозрачни Нещастници 40 мм за Баня, Стени, Врати, Стъклени ?

WenTigDY Нещастници Куки M4 Резба Винт Издънка Издънка на Винт Кука Пластмасови Нещастници Има Куки Душ Кабина Прозрачни Нещастници

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

?Те са изработени от висококачествена неръждаема стомана + PVCТова им придава устойчивост на корозия, няма мирис и е безвреден за околната среда.Можете лесно да изчистите здрав засмукване кука и да го използвате отново. Лесна инсталация : пластир за няколко секунди.Освен това, той не оставя грозни следи от лепило, ако може да го премахнете. ?Изисквания : Използвайте стъкло, плочки и други гладки повърхности, за да поддържа реда.Повърхността на контакт трябва да бъде чиста и суха. ? Широко приложение : в банята, спалнята, така и в кухнята, можете да отворите куката с помощта на вендузи. ? Можете да ги използвате в най-различни гладки повърхности, като дърво, стъкло, мрамор, теракот и др Докладват на невярна информация за продукта.Те са изработени от висококачествена неръждаема стомана + PVC.Това им придава устойчивост на корозия, няма мирис и е безвреден за околната среда.Можете лесно да изчистите здрав засмукване кука и да го използвате отново. Лесна инсталация : пластир за няколко секунди.Освен това, той не оставя грозни следи от лепило, ако може да го премахнете. Изисквания : Използвайте стъкло, плочки и други гладки повърхности, за да поддържа реда.Повърхността на контакт трябва да бъде чиста и суха. Широко приложение : в банята, спалнята, така и в кухнята, можете да отворите куката с помощта на вендузи. Можете да ги използвате в най-различни гладки повърхности, като дърво, стъкло, мрамор, теракот и др Технически данни : Име на продукта : нещастници Цвят : прозрачен Материал : PVC Размер : 4 см Забележка : -При ръчно измерване може да има малка грешка в размера. - Отклонение от цветове може да се различават поради различни настройки на монитора, моля, разберете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория