• Ново
Протектор на екрана от закалено Стъкло 2019 2020 Corolla Хечбек Автомобили Навигационния Екран на Информационно-Развлекателен Център Сензорен Защита От надраскване с Ви?

Протектор на екрана от закалено Стъкло 2019 2020 Corolla Хечбек Автомобили Навигационния Екран на Информационно-Развлекателен

Rating 
BGN 6.55

Сума
Налично за поръчка

★ Благодарение на превъзходната защита, твърдост, 9 H и дебелина 0,25 мм, това е от стъкло покритие запазва сензорни възможности на GPS-навигатор, като същевременно осигурява най-доброто усещане за мекота при допир, защита от надраскване и експлозии ★ ЯСНИ визуални ефекти.Инсталиране на защитни екрана няма да се отрази на цвят, размер на икона и възможността за докосване на екрана на GPS-на дисплея.Това само ще го защити от прах, драскотини, масло, вода, пръстови отпечатъци и т. ★ ще НАМАЛИ количеството на петната от пръстови отпечатъци.Покрит олеофобным покритие, което отблъсква остатъци от масла с вашите пръстови отпечатъци и придава допълнителна гладкост на екрана на навигация. ★ ЛАЗЕРНО рязане на точни перфектно.Не е необходимо да режеш ръбове, тъй като той е съвместим с GPS-навигаторами Corolla. ★ НАСЛАДЕТЕ се на безпроблемно почистване.За да защитно фолио за екрана на GPS е чисто и не съдържа прах, просто избършете го кърпа от микрофибър.Не е необходимо да използвате вредни продукти за почистване. 1 Защитен слой от закалено стъкло. 1 Ръководство за инсталация. 2 етикети за позициониране. 1 Стикер за премахване на прах. 1 Кърпа от микрофибър.Моля, потвърдете, размер на екрана GPS преди да си купите, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с продавача, преди да купите.Приложими модели : защитно фолио за екран за навигация на автомобила 2019 2020 2021 T oyota Corolla.Износоустойчивост : твърдост 9 H ефективно се противопоставя на сблъсък твърди предмети и триенето, по-устойчиви на надраскване.ПРОЗРАЧНОСТ HD : Използвайте стъклото на висока степен на прозрачност 0,33 мм за възстановяване на цветовете на екрана водонепроницаемое, защитата от маслени замърсявания.АВТОМАТИЧНА адсорбция : Выровняйте положение, защитен слой от закалено стъкло автоматично адсорбируется, внимателно соскребается, без мехурчета, което улеснява инсталацията.Антивзрывоопасность : Устойчиви към унищожение мембрана гарантира, че стъклото може да склеиваться, дори и ако то е силно натъртено.ЧУВСТВИТЕЛЕН КЪМ КАСАНИЮ И елегантен : Използвайте тънък и лек дизайн, който е чувствителен към касанию и лъскав, запазете своя екран на напълно ново.Стойност на напрежението на нашето закалено стъкло надвишава 600 Mpa, а стресиращо слой над 40 микрона, които притежават висока якост и е устойчив на надраскване, а също издържа на силното съкращаване и множество докосване .

Всичко за продукта

Name:

Подобни продукти в категория