• Ново
Огледало BEAUTME с подсветка, Голливудское Огледало за грим с 14 крушки с Димер, Тоалетен Десктоп огледало/Стенно огледало с интелигентен сензорен контрол, Голям led огл?

Огледало BEAUTME с подсветка, Голливудское Огледало за грим с 14 крушки с Димер, Тоалетен Десктоп огледало/Стенно огледало с

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Перфектен размер]】 Голливудское огледало за грим 19,69x23,62 инча с подсветка за всеки грим и обличанеТя може напълно да се подчертае лицето и тялото благодарение на големия площад огледала, заобиколен от 14 светодиодни крушки за нанасяне на грим без сенки. 【Интелигентно докосване и 2 цветови режим】Това огледало за грим е оборудвано с електрически крушки с регулируема яркост, позволяващи свободно регулиране на яркостта на осветяване, за да отговарят напълно на нуждите в грима за различни поводи, с 2 различни варианта на осветление (топъл бял, натурален студен бял). 【Led умно огледало за грим]】Тоалетно огледало с led крушка снабдена с интелигентни чувствителни на допир бутони.Кратко натискане за да промените цвета, продължително натискане, за да промените яркостта.Функция памет запазва едни и същи настройки на осветление, при повторно включване. 【Настолен или стенен монтаж】 Голямо тоалетен огледало с осветление идва със солидна метална основа, която трябва да прикачите към огледалото.Можете да го сложи на плота на масата, се оттегли основа и виси на стената за по-голяма икономия на място. 【Идеален подарък】- Огледало за грим с подсветка е подходящ като подарък за рожден ден, Свети Валентин, Ден на майката, подарък за коледа за момиче тийнейджър, съпруга, майка или приятелка.Нашите огледала гарантирано, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще задоволителни решения. 【Перфектен размер]】 Голливудское огледало за грим 19,69x23,62 инча с подсветка за всеки грим и обличане.Тя може напълно да се подчертае лицето и тялото благодарение на големия площад огледала, заобиколен от 14 светодиодни крушки за нанасяне на грим без сенки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория