• Ново
SLNFXC Водосточни кутия за съхранение на пресни продукти Хладилна кутия За съхранение на пресни плодове и зеленчуци Водосточни Запечатана Кутия за съхранение с капа?

SLNFXC Водосточни кутия за съхранение на пресни продукти Хладилна кутия За съхранение на пресни плодове и зеленчуци Водосточни

Rating 
BGN 157.41

Сума
Налично за поръчка

1 Може да се използва много пъти, удобно и свежо. Подходящ за различни храни, което прави живота по-здрава. Осушите клон, за да се запази вкуса на храната. Долната устойчива на плъзгане полагане, устойчива на плъзгане и по-устойчива. Изработен е от пластмаса, прозрачен дизайн. Може да се използва много пъти, удобен и чист. Подходящ за различни продукти, което прави живота по-здрава. Източване на водата от клон, за да се запази вкуса на храната. Долната устойчива на плъзгане тампон, устойчива на плъзгане и по-стабилна. Изработен е от пластмаса, прозрачен дизайн.Параметри : Материал : пластмаса Размери : както е показано Цвят : син, бял, жълт, сив Опаковка в комплекта : Кутия за съхранение * 1 Само горната съдържанието на пратката с изключение на други продукти.Съвети : Моля, не използвайте микровълнова печка или фурна. Бележка : поради характеристиките На материала на продукта, монитор, осветление заснемане и други фактори на изображението може да се различават малко от реалните изделия, и на действителния цвят има предимство.Поради ръчно измерване се допуска отклонение в измерването на 1-3 виж.

Всичко за продукта

material:
plastic
Size:
as shown
Color:
blue, white, yellow, gray
Package Included:
Storage box*1:
Only the above package contents, excluding other products.:
Tips:
Please do not use in microwave or oven.:
notes:
Due to product material characteristics, monitor , shooting light and other factors, the picture may be slightly different from the actual product, and the actual color shall prevail.:
Due to manual measurement, please allow 1-3cm measurement deviation. :

Подобни продукти в категория