• Ново
Кабел Halokny Micro USB за зареждане 4 в 1 Кабел-адаптер за USB 2.0 четири Micro USB за синхронизация на данни Разъемный кабел за зареждане Micro USB (черен 5 метра / 150 см)

Кабел Halokny Micro USB за зареждане 4 в 1 Кабел-адаптер за USB 2.0 четири Micro USB за синхронизация на данни Разъемный

Rating 
BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

Кабел-сплитер USB-Micro USB Конектор 1 : конектор USB 20; Жак 2 : 4 X конектор Micro USB.Кабел за предаване на данни Micro USB се използва за свързване на комуникационни мобилни устройства и компютри за постигане на целите на свързване на сигнала и зареждане.Дължина : около 1,64 метра/50 см, 5 фута/150 см. Кабел Micro USB сплитер подходящ за Samsung Galaxy S7 / 6 / 5 / 4 Samsung Galaxy Note 5 / 4 / 3 / 2 Nexus, Motorola, HTC, SONY и повечето телефони Андроид (само за зареждане).USB кабел за зареждане е Изработен от висококачествена линия тел ядро. премиум-пристанища повишаване на издръжливост, сигурност и гъвкавост. многовариантен дизайн 4 в 1, свободното конвертиране, прост, лесен.Кабел-сплитер Micro USB : Само с един кабел micro usb, означено на схемата на него поддържа синхронизация на предаването, така и за зареждане, останалите 3 micro usb само за зареждане, функция за прехвърляне на данни липсва.Кабел-сплитер USB-Micro USB Конектор 1 : конектор USB 2.0; Жак 2 : 4 X конектор Micro USB.Кабел за предаване на данни Micro USB се използва за свързване на комуникационни мобилни устройства и компютри за постигане на целите на свързване на сигнала и зареждане.Дължина : около 1,64 метра/50 см, 5 фута/150 см. Кабел Micro USB сплитер подходящ за Samsung Galaxy S7 / 6 / 5 / 4 Samsung Galaxy Note 5 / 4 / 3 / 2 Nexus, Motorola, HTC, SONY и повечето телефони Андроид (само за зареждане).USB кабел за зареждане е Изработен от висококачествена линия тел ядро. премиум-пристанища повишаване на издръжливост, сигурност и гъвкавост. многовариантен дизайн 4 в 1, свободното конвертиране, прост, лесен.Кабел-сплитер Micro USB : Само с един кабел micro usb, означено на схемата на него поддържа синхронизация на предаването, така и за зареждане, останалите 3 micro usb само за зареждане, функция за прехвърляне на данни липсва.Кабел за зареждане Halokny Micro USB 4 в 1 кабел-адаптер от USB 2.0 до четири Micro USB Кабел за синхронизация на данни Разъемный кабел за зареждане Micro USB (1,64 метра / 50 см, черно-бял).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория