• Ново
ECHOtape FS-G7732 Всепогодная Стенни лента Lamtec WMP-VR-R Plus Термостойкая Стенни Самозалепваща Лента на Високоефективен Залепваща лента за строителни Специалисти Лента за изп?

ECHOtape FS-G7732 Всепогодная Стенни лента Lamtec WMP-VR-R Plus Термостойкая Стенни Самозалепваща Лента на Високоефективен

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

СТЕННИ ЛЕНТА LAMTEC WMP-VR-R PLUS - Нашите специални ленти надминат най-високите стандарти за надеждност, точност и резултатиПокрит е с високоефективни акрилно лепило за студено време, което да предоставя превъзходно бързо приклеивание и отлични експлоатационни характеристики при ниски температури.Шев нашата пълна гама от ленти, предназначени за затопляне на помещения с модерни професионалисти в областта на строителството.ТРАЙНИ, ИЗРЕЗАННЫЕ, ТРАЙНИ - Високо лента с отлична задръжте способност и издръжливост при всякакви климатични условия са подходящи за изпълнение на целия спектър от проекти.Самозалепваща стенни лента е с отлична пароизолация, ниска скорост на пропускливост на водата и низкотемпературным лепене.Температура на нанасяне от -4? до 104? ( -20? до 48?). Предлага се в черен или бял цвят, размер на 2,83 инча х 50 ярда (72 мм х 45,72 метра).БЪРЗО, нашата пълна гама от ленти, предназначени за затопляне на помещения с модерни професионалисти в областта на строителството.ТРАЙНИ, ИЗРЕЗАННЫЕ, ТРАЙНИ - Високо лента с отлична задръжте способност и издръжливост при всякакви климатични условия са подходящи за изпълнение на целия спектър от проекти.Самозалепваща стенни лента е с отлична пароизолация, ниска скорост на пропускливост на водата и низкотемпературным лепене.Температура на нанасяне от -4? до 104? ( -20? до 48?). Предлага се в черен или бял цвят, размер на 2,83 инча х 50 ярда (72 мм х 45,72 метра).БЪРЗО и ЛЕСНО НАНАСЯНЕ - нашата лента е лесно разматывается за беспроблемного нанасяне.Той е покрит с лепило с висока адхезия; за максимална задръжте лента, която предпазва ходилото.Бързо се придържа и се приспособява към различни повърхности.СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И УПОТРЕБА - Винаги дръжте лентата в оригиналната опаковка, далеч от пряка слънчева светлина.Нанесете върху чиста повърхност, свободна от вода, масло, прах и други замърсявания.За постигане на най-добри резултати използвайте лентата в рамките на 12 месеца от датата на закупуване за постигане на оптимална производителност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория