• Ново
GANFANREN Лъжица От Неръждаема Стомана, Поставка За Капака на Притежателя Вертикална Поставка Рафтове За Съхранение на Съдове Органайзер Кухненски Прибори, Инструмен?

GANFANREN Лъжица От Неръждаема Стомана, Поставка За Капака на Притежателя Вертикална Поставка Рафтове За Съхранение на Съдове

Rating 
BGN 116.76

Сума
Налично за поръчка

Поставка за лъжици и притежателя на капака са изработени от полирана неръждаема стомана, с нов дизайн версия на им придава по-престижен видВертикален дизайн подложки за кухни позволява по всяко време, да получат лесен достъп до вашата суповой лъжица, столовым ложкам, половникам, лопаточкам, капака на тенджери и тиган, както и към магазин за леки закуски. съхранявайте печка и маса за хранене чисти.Той е лесен за инсталиране и подкован, което улеснява почистването.Визуализирайте си печката, чисто и ефективно.Поставка за лъжици и притежателя на капака са изработени от полирана неръждаема стомана, с нов дизайн версия на им придава по-престижен вид.Вертикален дизайн подложки за кухни позволява по всяко време, да получат лесен достъп до вашата суповой лъжица, столовым ложкам, половникам, лопаточкам, капака на тенджери и тиган, както и към магазин за леки закуски. съхранявайте печка и маса за хранене чисти.Той е лесен за инсталиране и подкован, което улеснява почистването.Визуализирайте си печката, чисто и ефективно.Количество в опаковка : 1 бр. Забележка : Цветовете могат да се различават леко за различни дисплеи монитор.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се уверите, че стоката е точно този, който ви е нужен.Моля, имайте предвид разликата в 0,5-1 сантиметър, поради ръчно измерване. (1 инч = 2,54 cm) Поддържане на по-ламинирано, с него е по-лесно да се справят, и то по-практично.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория