• Ново
Ретрактор за щечных устни, С‑Образна Дентална Ретрактор за щечных устни, Отваряне на устата с дръжка, аксесоар за зъболекар, се използва за разглеждане на устната ?

Ретрактор за щечных устни, С‑Образна Дентална Ретрактор за щечных устни, Отваряне на устата с дръжка, аксесоар за зъболекар,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Качествен материал] - по-Удобно да разглеждате устната среда за пациента, която е подходяща за лечение на зъбите [Лесна за употреба] - Отваряне на устата има една дръжка, която е по-удобен за използване, лесен за управление и ви помага, за да отворите устата. [Удобно използването] - C-затворена форма на устните и бузите допринася за по-продължително използване.Гладка конструкция без чеп не поцарапает вътрешната стена на устната кухина. [Лесен за носене] - здрави и издръжливи, произведени от висококачествен материал ABS, безопасен и практичен за употреба, много добри аксесоари. [100% доволни] - Направете лечение на зъбите е по-удобно, лесно отваряйте устата, без болка и дискомфорт. Отваряне на устата с дръжка за по-удобно използване, улеснява лесно управление и помага за отваряне на устата. По-удобно да видите околната среда в устата на пациента, подходящи за лечение на зъбите. Направете лечение на зъбите е по-удобно и лесно отваряйте устата си без болка и дискомфорт. C-образна ретрактор за щечных устните поддържа продължителна употреба, елегантният дизайн, без чеп, не поцарапает вътрешната стена на устната кухина. Здрави и издръжливи, произведени от висококачествен материал ABS, безопасен и практичен за употреба, един прекрасен аксесоар.Параметри : Тип на продукта : Ретрактор за бузите Материал : ABS Приложение : Лесно отваряне на устата в стоматологична ортодонтия Осъществяване Списък : 1 х Ретрактор за бузите.

Всичко за продукта

Item Type:
Cheek Lip Retractor
Material:
ABS
Application:
Easy to open the mouth in dental orthodontics
Package List:
1 x Cheek Lip Retractor :

Подобни продукти в категория