• Ново
Бели Пластмасови Кутии за съхранение С Капак Организация Килер и Съхранение, Штабелируемые Кутии За Съхранение + Буркани за Подправки, с Етикет, Бамбук Делото, 36 Ор?

Бели Пластмасови Кутии за съхранение С Капак Организация Килер и Съхранение, Штабелируемые Кутии За Съхранение + Буркани за

Rating 
BGN 40.44

Сума
Налично за поръчка

? НЯМА СВОБОДНО МЯСТО? - Помислете още веднъж с тези кошници за организациятаНеговите подвижни капаци са предназначени за разширяване на възможностите на чекмеджета-организаторите в килера.Сгънете тези пластмасови контейнери за организацията и максимално да използвате вашето пространство. ✨ ЖИВЕЙТЕ КРАСИВО - Украсете си килер в стила на Pinterest и опростете за готвене с помощта на зашеметяващ набор стъклени буркани за подправки FINESSY с етикети.Набор от организаторите за подправки се състои от 36 стъклени буркани с дебелина 4 грама с затегнати бамбукови капаци + 240 етикети за подправки. ✨ ПРЕОБРАЗИТЕ СТИЛ - Изчистен бял прозрачен дизайн ще ви даде о-о-много чиста, организирана от естетиката.Тези кутии-организаторите допълват всичко и всички, независимо дали са ваши кухненски кутии за съхранение на вещи, кутия за съхранение на снимки на кутии-организаторите за фризера. ? Съживете СЛУЧАЙНИ ОБЛИК - Изхвърлете неподходящи контейнери за подправки и помия написани етикети с подправки.Нашите лаконичен етикети украсени с шрифт рафинирани в италиански стил, които изглеждат страхотно на витрината и със сигурност ще направи впечатление на гости!. ? ЗАТВОРЕТЕ ВСИЧКИ ОСНОВАНИЯ - тези вместительные кутии за съхранение с капак са идеални по размер за сортиране и съхранение на хранителни продукти, обувки, играчки и т., Удобна вградена дръжка ще ви помогне лесно да ги прехвърлят с капак за допълнителна защита от прах. ? НЯМА СВОБОДНО МЯСТО? - Помислете още веднъж с тези кошници за организацията.Неговите подвижни капаци са предназначени за разширяване на възможностите на чекмеджета-организаторите в килера.Сгънете тези пластмасови контейнери за организацията и максимално да използвате вашето пространство. ? НЯМА СВОБОДНО МЯСТО? - Помислете още веднъж с тези кошници за организацията.Неговите подвижни капаци са предназначени за разширяване на възможностите на чекмеджета-организаторите в килера.Сгънете тези пластмасови контейнери за организацията и максимално да използвате вашето пространство.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория