• Ново
Тяговый Щифт за фитнес, Лесна за използване Дръжка за теглене на Закрепване на Процеса на леене под налягане Портативен за Силовото оборудване за упражнения мотор?

Тяговый Щифт за фитнес, Лесна за използване Дръжка за теглене на Закрепване на Процеса на леене под налягане Портативен

Rating 
BGN 21.40

Сума
Налично за поръчка

Дизайн дръжки от синтетични картон, гланцирана повърхност, защита на околната среда и санитария, икономия на енергияПроцесът на леене под налягане, дугообразный дизайн в долната част на ръкохватката, не поцарапает си ръце.Той има широк спектър на приложение и може да се използва за упражнения мотори, мотори, силови оборудване, оборудване за фитнес и т. Лесен за използване и ръководство за бързо инсталиране, и няма да отнеме много време, много удобен.Благодарение на компактен вид, лека и преносима, не заема място, и можете да го поставите навсякъде, където искате.Дизайн дръжки от синтетични картон, гланцирана повърхност, защита на околната среда и санитария, икономия на енергия.Процесът на леене под налягане, дугообразный дизайн в долната част на ръкохватката, не поцарапает си ръце.Той има широк спектър на приложение и може да се използва за упражнения мотори, мотори, силови оборудване, оборудване за фитнес и т. Лесен за използване и ръководство за бързо инсталиране, и няма да отнеме много време, много удобен.Благодарение на компактен вид, лека и преносима, не заема място, и можете да го поставите навсякъде, където искате. Дизайн дръжки от синтетични картон, гланцирана повърхност, защита на околната среда и санитария, икономия на енергия. Процесът на леене под налягане, дугообразный дизайн в долната част на ръкохватката, не поцарапает си ръце. Той има широк спектър на приложение и може да се използва за упражнения мотори, мотори, силови оборудване, оборудване за фитнес и т. Лесен за използване и ръководство за бързо инсталиране, няма да ви отнеме много време, което е много удобно. Благодарение на компактен вид, гъвкавост и преносим, не заема място, и можете да го поставите навсякъде, където искате.Параметри : Тип на продукта : Дръжка за фитнес Материал : Синтетични картон Цвят : черно + сребристо Размер на дръжки : прибл. 54x25 мм / 2,1 х 1 Диаметър на дръжката : прибл.6 инча Резба : M16 Осъществяване Списък : 5 x дръжка за фитнес Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате!.

Всичко за продукта

Item Type:
Fitness Pull Pin Knob
Material:
Synthetic cardboard
Color:
Black+Silver
Handle Size:
Approx. 54x25mm/2.1x1in
Knob Diameter:
Approx. 16mm/0.6in
Thread:
M16
Package List:
5 x Fitness Pull Pin Knob:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering! :

Подобни продукти в категория