• Ново
Кутия за Отглеждане на Влечуги Luckycyc, Кутия За Отглеждане на Домашни Животни За Катерене Прозрачна Кутия За Отглеждане на Влечуги Акрилна Кутия За Хранене 360 Градус?

Кутия за Отглеждане на Влечуги Luckycyc, Кутия За Отглеждане на Домашни Животни За Катерене Прозрачна Кутия За Отглеждане

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

?Широко приложение : Кутия за развъждане на насекоми, подходящ за отглеждане на паяци, скорпиони, богомолка, цератофризов, бръмбари, дребни декоративни змии и други малки и средни племенни животни ? Подходящ размер : Размер на кутията за хранене включва 7* 8* 10 см, 15* 15* 15 см и 20*12 *12 CM.It може да се използва за отглеждане на малките домашни любимци, игри на ръка, или се използва и като декоративна стена на припокриване. ?Няколко вентилационни отвори : От всички страни има множество вентилационни отвори, а на горната стена за катерене мрежа осигурява достатъчна циркулация на въздуха. ? Прозрачна панорама : кутия за хранене, изработен от акрил материал и осигурява добър обзор.Бистра панорама ви позволява да видите поведението на домашен любимец по всяко време и на всяко място. ? Конструкция срещу бягство : Магнитен бутон, инсталиран на върха, които са удобни и лесно при отваряне на кутията, че може да се предотврати бягство и да се осигури по-удобен грижи за малки домашни любимци.Технически характеристики : Заглавие : Кутия за отглеждане на домашни животни Цвят : прозрачен Приложение : паяци, скорпиони, богомолы, цератофризы, бръмбари и т. Материал : акрил Размер на (около) : 7 *8 * 10 см/2.94 инча; 15*15* 15 см/5.91 инча; 20*12* 12 см/7.72 Опаковка : Картонена опаковъчен лист : 1 * Кутия за хранене на домашни любимци.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория