• Ново
Сачмен диск E. R. Wagner, Отточна тръба на шарнирна връзка с прижимным спирачка, Полиолефиновое колелото, като подхлъзване, Товароподемност от 125 паунда, Диаметър на кол?

Сачмен диск E. R. Wagner, Отточна тръба на шарнирна връзка с прижимным спирачка, Полиолефиновое колелото, като подхлъзване,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Носещи просто колелоМонтажни размери 1 3/4 "x 3".Обща височина 3 13/16 ". Товароподемност 125 паунда.Покритие колелце цинковое.Колела Wagner ние разработваме начини да се удължи живота им и подобряване на експлоатационните характеристики.Нашите инженери използват най-новите дизайн и инженерни технологии, за да остане в челните редици на нашата индустрия.Голяма част от пробиване, фрезоване и монтаж на изделия от метал извършва собствените си сили, за да се гарантира спазването на най-строгите стандарти за качество.Освен това, нашите ролки и колела съответстват на препоръките, установени от Института за производители на ролки и колела (ICWM), и, където е приложимо, са сертифицирани от NSF. Wagner ние се стремим да надминем очакванията.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория