• Ново
Авто Вентилатор 12V, Електрически Двухголовочный Авто Охлаждащ Вентилатор с Регулираща се на 360 Градуса 2 Платна Циркулация на Охлаждащ въздух, Който се включва към ?

Авто Вентилатор 12V, Електрически Двухголовочный Авто Охлаждащ Вентилатор с Регулираща се на 360 Градуса 2 Платна Циркулация

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Автомобилни фенове с две глави на 360 °】 Този автомобил охлаждащ вентилатор 12 оборудван с две въртящи се глави фен, благодарение на двойно главичката на вентилатора и функциите за завъртане на 360 градуса за този автомобилен фен може да разсейва топлината ефективно и бързо изтриване на миризма, за подобряване на циркулацията на въздух и да запазите свежестта и прохладата на вътрешността на колата 【Двухскоростной регулируем вентилатор】 Конструкция с две скорости : силно ниво и слаб ниво, което позволява ви да изберете подходящ вятър по ваше желание, освен това, силно ниво може напълно конвектировать въздух вътре в колата, или в помещения, за да се охлади вас!Ниско ниво може да облекчи неудобна ситуация, когато температурата в колата не е студено, но и не е горещо, поддържане на умерена температура. 【Перфектен двигател и ниско ниво на шума】 Тези автомобилни охлаждащи вентилатори с две глави са изработени от високо устойчив технологични материали, а моторът на вентилатора е изработена от 100% чиста мед, който позволява на феновете да се работи плавно и тихо, с ниска консумация на енергия и ниско ниво на шум, който не надвишава 50 db. 【Лекотата на използване и определяне на】 Този фен на арматурното табло на автомобила 12 оборудван с трайни клейкими стикери за определяне на вентилатора на арматурното табло на автомобила или в областта на подлакътник.Просто го свържете към контакта на запалката 12 v, а след това изберете настройка на вятъра, която искате да се насладите. 【Широка съвместимост】 на вентилатора за охлаждане на электромобиля 12 В подходящ за всички видове превозни средства 12, като всяка малък, компактен, среден или голям автомобил, седан, лек автомобил, микробус, камион, suv, АВТОБУСИ, ATV, или на лодка с жак гнездото на запалката 12 v dc (не за товарни автомобили 24). Ротация на 360 градуса.Модернизирани двойни глави.Конструкция от вкара закопчалка.Авто фен компактен размер. 2 Режима на настройки за скорост. Щекер запалката на 12 Век перката ABS от 5 части.Висококачествени двигатели. Трайни самозалепващи етикети.Главен автомобилен фен на Дуа.Авто фен Dua Head.специални ХАРАКТЕРИСТИКИ : .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория