• Ново
NUOBESTY 8 бр. топки за Фугу, Загорающиеся топки за Фугу, Преносим Плажна Топка, Тъчпад играчка, Подарък за парти, е Детска игра в Компресия (Случаен цвят)

NUOBESTY 8 бр. топки за Фугу, Загорающиеся топки за Фугу, Преносим Плажна Топка, Тъчпад играчка, Подарък за парти, е Детска

Rating 
BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

Пластмасата Отпуснете се и малко игра - този плажна топка ще предизвика усмивка на лицето ви и ще ви помогне да се отървете от стреса.Това е чудесно както за деца така и за възрастни, които трябва да се отпуснете или да си възвърне концентрацията на вниманието.Това им помага да се развиват сетивна и тактилна стимулация и игра на въображението.Дизайн във формата на фугу - Форма на фугу и ярки цветове правят тези играчки са очарователни и уникални.Това е класическа детска играчка, която децата обичат.Лесен за носене - малък и лек, удобен за переноске, много подходящ за деца и възрастни, за да запази спокойствие и да се отпуснете по време на готовност и. лесно да се носи на работа, в училище или в пътуване.Пластмасов материал - Материал има висока еластичност, което позволява ви облекчаване на вътрешното напрежение и да се прави всичко, което пожелае.В комплекта са включени - 8шт меки гумени нанизи от мъниста.Цвета се избира на случаен принцип.Препоръчва се за деца на възраст от 3 години. Поръчайте днес и се пригответе да играете. Отпуснете се и малко игра - този плажна топка ще предизвика усмивка на лицето ви и ще ви помогне да се отървете от стреса.Това е чудесно както за деца така и за възрастни, които трябва да се отпуснете или да си възвърне концентрацията на вниманието.Това им помага да се развиват сетивна и тактилна стимулация и игра на въображението.Дизайн във формата на фугу - Форма на фугу и ярки цветове правят тези играчки са очарователни и уникални.Това е класическа детска играчка, която децата обичат.Лесен за носене - малък и лек, удобен за переноске, много подходящ за деца и възрастни, за да запази спокойствие и да се отпуснете по време на готовност и. лесно да се носи на работа, в училище или в пътуване.Пластмасов материал - Материал има висока еластичност, което позволява ви облекчаване на вътрешното напрежение и да се прави всичко, което пожелае.В комплекта са включени - 8шт меки гумени нанизи от мъниста.Цвета се избира на случаен принцип.Препоръчва се за деца на възраст от 3 години. Поръчайте днес и се пригответе да играете.Описание на Продукти представляват Забавни играчки за облекчаване на стреса.Изработен е от добър материал, устойчив и екологично чист.Играта с играчки може да е по-добре за облекчаване на стреса и полезно за психичното здраве.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория