• Ново
Съответствие с лента AIMUDI с крака 3,5 , сатен съответствие на експозиции за пакети с деликатеси, готови бели съответствие с черен принтом Лапи за опаковане на подаръц?

Съответствие с лента AIMUDI с крака 3,5 , сатен съответствие на експозиции за пакети с деликатеси, готови бели съответствие

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

? РАЗМЕР banta - сатен съответствие с дължина 3,5 инча с прозрачни завязками с дължина 5 см позволяват лесно да се украсяват опаковки за бисквити, шоколадови бонбони, предложения и подаръци ? БРОЙ - ще получите 50 броя бантиков във всяка опаковка, добре опаковани в найлонова торбичка, приятни форми и чист, достатъчно за различни идеи за декориране и на бродерия. ? МАТЕРИАЛ - панделки за равенство paw twist изработени от основните двустранен сатенена лента с луксозна текстура, всички лъкове ръчна изработка, отличен избор като добавка към вашия официални сувенирам. ? ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - всички видове занаяти, тези са готови за използване лъкове са идеални за украса на кутии, подарък пакети, подарък, кошница, за направата на картички, опаковане на подаръци, шиене, поръчка на скрап, бантиков за коса, покани, сладкиши, торти, конфетных ябълки топперов.Мрежестите завязки позволяват лесно да се връзвам и да стреля лъкове. ? СЛУЧАИ можете да използвате тези очарователни лъкове за декорация на партита и подаръци за вашето кученце.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория