• Ново
ifundom Керамични Съдове За Съхранение на Вилици От Неръждаема Стомана, Чинии за предястие Керамични Съдове за Десерти 1 Комплект Притежателите Вилици с Лебед Малки В?

ifundom Керамични Съдове За Съхранение на Вилици От Неръждаема Стомана, Чинии за предястие Керамични Съдове за Десерти 1

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

ВИЛИЦА за салата - Имат гладка повърхност, многоДЕГУСТАЦИЯ ВИЛИЦИ - Елегантен дизайн във формата на лебед, гладка повърхност, което ги прави по-модерен.Вилица ЗА ПЕЧЕНЕ-за пудинг, плодове, торти и други десерти Набор от прибори за хранене за десерт. Вилица за прибори за хранене-Керамични поставки за вилици за плодове с образа на лебед, комплект вилици за плодове за дома заведения за хранене. КЕРАМИЧНА статуетка лебед-Елегантен цвят и дизайн за моделиране на лебед.Осъществяване на списък 1 х стойка за съхранение на 6 х плодови вилици Характеристики - Цвят : зелен Керамична статуетка лебед - Подходящ за кафе, домашни и ресторантски столове вилици. - Материал : керамика, неръждаема стомана Размер на притежателя за съхранение на тортата : Около 14,5x8,5 см / 5,7x3 десертни вилици за ядене. - Можете да го използвате за готвене на плодове, кюфтета, торти, десерти и други ястия, които ви харесват Комплект вилици Swan - Различно гладка повърхност, много подходящ за вечеря. - Елегантен цвят и креативен дизайн за моделиране на лебед. -Изработен от висококачествен материал, него не е лесно да се огъват или заржаветь, също не се притеснявайте за сломанном доста солидна держателе за плодови лъжици. - Размер на вилиците : Около 14,5x1,5 см / 5,7x0 контейнери от неръждаема стомана.Описание на продукта Поставка за кифли Този продукт е комплект вилици за плодове и контейнер за съхранение, изработен от висококачествен материал, който лесно се деформират или почивка.хранене вилица, подходящ за кафене, дома и ресторанта.лъжица-вилица-органайзер Можете да го използвате за консумация плодове, кюфтета, торти, десерти и други ястия, които да се радвате, че опростява живота си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория