• Ново
FOMIYES 2 елемента Тава За Смесване Грим за нокти Палитра За Грим От Смола на Притежателя на Лак За Нокти Дисплей За нокти Цвят Плоча Аксесоари За Нокти Инструменти Цве?

FOMIYES 2 елемента Тава За Смесване Грим за нокти Палитра За Грим От Смола на Притежателя на Лак За Нокти Дисплей За нокти

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Маникюр : поставка за демонстрация на цвета на лака за нокти, Поставка за боя, с подходящ размер и с достатъчно светлина, за да художникът може да я държа в ръцете сиЦветна рекламна табела за нокти : Уникален дизайн, палитри терени, предназначени за нанасяне на пигменти поотделно или в смес. Смесването художник : Дизайн маникюр с имитация на агата във формата на сърце, креативен и модерен.Цвят на лак и смола : Материал от смола, гладка и професионална структура, се изтриват. маникюр Дизайн маникюр с имитация на агата във формата на сърце и мода.Маникюр : поставка за демонстрация на цвета на лака за нокти, Поставка за боя, с подходящ размер и с достатъчно светлина, за да художникът може да я държа в ръцете си.Цветна рекламна табела за нокти : Уникален дизайн, палитри терени, предназначени за нанасяне на пигменти поотделно или в смес. Смесването художник : Дизайн маникюр с имитация на агата във формата на сърце, креативен и модерен.Цвят на лак и смола : Материал от смола, гладка и професионална структура, се изтриват. маникюр Дизайн маникюр с имитация на агата във формата на сърце и мода.Списък на опаковки 2 x Характеристики -Размер : 7,2x7,2x1 см /2,83x2,83x0,39 инча инструменти за нокти. -Материал : Смола за грим от смола. -Цвят : Както е показано на инструменти за аксесоари за нокти. - Материал от смола, гладка и професионална структура, и сотрите палитра за грим. - Тава за боя, с подходящ размер и достатъчно лек, за да художникът може да държи в ръцете си дисплей за нокти-арт. - Дизайн маникюр с имитация на агата във формата на сърце, творческа и модерно съчетание на нийл арт. - Подходящ за смесване на цветове за нокти-арт, основи, губных червила, пигменти и т. Тава за смесване на грим. - Уникален дизайн, палитра от смоли са предназначени за съхранение на пигменти отделно или в держателе за смесени лак за нокти.Описание на продукта Цветен индикатор плоча за нокти е Подходящ за художник-любител или професионалист.Плоча за лак за нокти също е добро украшение за дома, когато не се използва. смола за нокти Има гладка и равна текстура и изчезва. козметичен тава Този нийл-арт е изработен от качествена смола, която е трайна, трайна, безопасно и хигиенично.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория