• Ново
HSCGIN 5 бр. Леки Найлонови Мрежести Торбички за Топките за Голф, Черна Штабелируемая Туризъм Чаша, Чаша от Неръждаема Стомана, Преносими Чаши за Туристически Пътувани

HSCGIN 5 бр. Леки Найлонови Мрежести Торбички за Топките за Голф, Черна Штабелируемая Туризъм Чаша, Чаша от Неръждаема

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Градинска желязна купа с вкара чанта за съхранение от изгаряния Цвят : черен Материал : найлон Размери : 150x80 мм. Материал : Изработен е от висококачествена материя, която е плътна и не губи професионална прецизност при работа.Той е превъзходно както вътре, така и отвън.Публикуване аккуратная и единни.Шевовете са тънки, им е трудно да потеглям.Проста подвързия с двойно вытягиванием устата.Дизайн : Корейски въже с двоен фигура, лесно и удобно управление, добър ефект за защита от прах, красиво и модерно качество завязки, луксозно вътрешно и външно качество на изработка, точни местоположение шивашката линии, фините шевове, гаранция за качество.Универсален : той може да задоволи вашите нужди в по-студените или горещи напитки, като кафе, вода, вино, бира, шампанско, коктейли, сода, Zuma, мляко и сладолед.Използвайте у дома или в къмпинга, при басейна, на плажа, на пикник, на разходка с лодка и много други места.Лесна за транспортиране и почистване : конструкция за съхранение под формата на купища, сгъваема манго, компактен, удобен за носене, с мрежесто чанта.Лесно се почистват ръчно, подходящ за миене на съдове.Спецификация : Продукт : Туризъм чаша, градинска желязна купа, окото чанта за съхранение от изгаряния, Количество : 5 Цвят : черен Черна и здрава мрежа може да побере множество елементи.Лесно се за съхранение и пренасяне на всякакъв вид елементи.Издръжлив сито чанта с плъзгаща въже, която се разкрива и затварящ, може да гарантира, че лицата няма да бъдат переполняться.Дъното утолщено и подсилени за подобряване на здравината на дъното, издръжлив и красиви, а също така и лесно да се впишат.Конструкция с пластмасова катарама и пружина позволява да го закачите в чанта, в джоб на панталон и лесно за носене на място в неподвижно състояние.

Всичко за продукта

Product:
Camping Mug
Outdoor iron bowl anti-scald mesh storage bag:
Quantity:
5
Color:
Black
Black and durable mesh can hold many items.:
Easy to carry to store and carry any type of item. A durable mesh bag with sliding rope opening and closing can ensure that items will not overflow.:
The bottom is thickened and reinforced to improve the bottom strength, durable and beautiful, and is easy to place. Plastic buckle design and spring, you can hang it in your bag, in your trouser pocket, and easily carry it to place and still. :

Подобни продукти в категория