• Ново
Cabilock 6 бр. Прозрачна Чаша За Миене на Зъбите, Чаши за Пиене, Чаши За изплакване на устата, Многофункционални Чаши За Зъби, Чаша За пътуване с домашни Любимци, Цветни П?

Cabilock 6 бр. Прозрачна Чаша За Миене на Зъбите, Чаши за Пиене, Чаши За изплакване на устата, Многофункционални Чаши За Зъби,

Rating 
BGN 15.75

Сума
Налично за поръчка

АКСЕСОАРИ за баня - Пластмасови чаши за пиене да се Насладите на тази пътна чаша за изплакване на устата е много просто, тя не изисква досаден процес на работа, което ви позволява да го използвате, просто и ефективноЧАШКИ за ПАСТА за зъби - Отличителен дизайн на чашата за плакнене на устата забавен и трайни, което ще ви осигури по-сигурно и приятно занимание.Чаша за изплакване на устата, в банята- ? Лек и малък по размер, тази семейна чаша за съхранение няма да ви отнеме твърде много място, просто и е удобно да се взема със себе си, лесно се използват и публикуват.ЧАШИ - За тези приятели и роднини, които обичат чистотата, нашата чаша-органайзер за дома ще се превърне в прекрасен подарък за тях.ЧАША ЗА МИЕНЕ на ЗЪБИ- ?Прости функции на нашия чаши за изплакване на устата е много привлекателна и сигурна практичност гарантира, че тя ще се хареса на нашите клиенти.Пратката включва 6 x стойка за съхранение Характеристики -Цвят : Чаши в различни цветове за кухня -Материал : чаша вода за уста за домашни любимци -Капацитет : 500 мл държач за четка за зъби за пътуване-Размер : 10,50 X7,00 X6,00 см / 4,13 X2,75 X2 титуляр за паста за зъби. -Повърхност с вените може да увеличи триенето, а чаша е с гладки ръбове, които няма да навредят на вашата чаша за баня. -Максимум капацитет за вода е 500 мл. е Достатъчна обемът не изисква честото пълнене на чаши за изплакване на устата. -Нашите чаши за четка за зъби, изработени от хранително-PET материали, леки и прозрачни, пластмасова чаша не е лесно да се счупят. -Чаши за многократна употреба могат да бъдат за изплакване на устата или пиене на вода.Особено подходящи за семейни събирания, ресторанти, официални банкети или ежедневна употреба, пластмасови чаши за баня. -Нашите чаши за четка за зъби са без мирис, брус и полиран дизайн и не се страхуват да се скрие прозрачна чаша за почистване. -Домакински чашка за изплакване на устата е проектиран по такъв начин, че да може да се штабелировать, така че комплект чаши не отнема много място за прибиране на чашата за миене на зъбите.Информация за продукта Притежателя на четка за зъби, така че не се колебайте да се вземат ги у дома!. чаша за баня са Идеални подаръци за себе си, приятели, студенти, колеги, etc.travel чаша Има многофункционална чаши, изработени от добро пластмаса, която никога не се напуква, е трайна и практичен за по-дълга употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория