• Ново
Удлинительный Метален прът CANEVE е Съвместим с Резервни Части и Аксесоари за Прахосмукачки Shunzao Z11 Pro (Сребристо-бял)

Удлинительный Метален прът CANEVE е Съвместим с Резервни Части и Аксесоари за Прахосмукачки Shunzao Z11 Pro (Сребристо-бял)

Rating 
BGN 25.48

Сума
Налично за поръчка

✅Четири ползите от избора на нас ✅ Лесен и бърз монтаж, по-стабилна производителност. ✅Внимателен дизайн, нови подобрени материали и разумна планировка. ✅Строг подбор на материали, по-силен, по-ефективно продлевающих срока на експлоатация на вашия прахосмукачка. ✅Навременна подмяна с качествени части за намаляване на разходите за подмяна и поддържане на добра производителност на вашата прахосмукачка.Съвместими модели : съвместим с Shunzao L1 Z11 Z11 Pro Z11 Max Z15 Z15 Pro Z15 е съвместим с Max Xiaomi K10 pro Welkom!Ние сме специализирани в запчастях за прахосмукачки, ние сме професионалисти, внимателни, обслужваме, преди доставката провеждаме многослойно тестове за контрол на качеството, за да се купуват с по-голяма увереност, са се ползвали с по-голяма лекота.Lees zorgvuldig of het model compatibel is met uw stofzuiger en neem contact met ons op als u twijfelt over de compatibiliteit.Wij zijn professionals!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория