• Ново
Totority 2 елемента Раци Кукла Мини Възглавница Пушистое Животно Висулка Омар Висулка Мультяшная Плюшен Играчка Котка Плюшени Играчки Омар Плюшен Играчка Мини Плюшен?

Totority 2 елемента Раци Кукла Мини Възглавница Пушистое Животно Висулка Омар Висулка Мультяшная Плюшен Играчка Котка Плюшени

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Мини-детски кукли : Плюшен играчка "Омар" е изработена от материал, набитого пухени памук, сигурна и трайнаПлюшени животни : те могат да бъдат на много места, като висулка за чанта, ключодържател, украшение за телефон.Кукли : Плюшен играчка ще се превърне в атрактивно допълнение за декорация.Играчки : Това декоративно украшение, изработени от материал, устойчив на употреба.Играчка-тръба : С плюшено дизайн във формата на раци и раци, елегантна и скъпа.Осъществяване списък 2 x Характеристики - Размер : 16,00 X18,00 X4,50 см / 6,29 X7,07 X1,77 см Кукла-Раци. - Материал : полипропилен памук плюш за омари. - Цвят : червен. - Това е декоративно украшение, изработени от материал, устойчив на употреба плюшено раци. - Изключителна изработка и прекрасен дизайн анимационни форми го правят предпочитано от много деца и пухкава висулка. - С плюшено дизайн във формата на раци и раци, елегантна и красива висулка във формата на свирите на омар. - Бихте могли да използвате този плюшени като чанти и бижута за ключовете от колата. - Това е украса е предназначено за приятелите си и за вас самите.Информация за стоки, Плюшени момичета-ленивцы ще дойдат в наслада от тази окачен възглавници.мини възглавница искате малко сладко бижу, което ще се прослави всекидневния си живот?Ето за приятелите си и за себе си.окачване с пълнеж от омар Може да бъде украшение за чанта, ключове, портфейли, портмонета и чанти и т. на тръбата Изглежда много красиво и елегантно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория