• Ново
Kannior/Сандали за бебета Момчета и Момичета; Дишаща Лятна Градинска Ежедневни Плажни Обувки Премиум-Класа; е Лесна обувки за Деца с Флорални Лък и Неплъзгащи Гумена п?

Kannior/Сандали за бебета Момчета и Момичета; Дишаща Лятна Градинска Ежедневни Плажни Обувки Премиум-Класа; е Лесна обувки

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

ВнесенПетата е с размер около 4,72 инча". 【ДИЗАЙН КУКАТА-ПАНТИ】Каишка на щиколотке застегивается на една кука-линия.Той може лесно да регулирате размера и кацане.Все още поддържайте Краката на вашето Дете. ?【ТЕКСТУРИРАНИ ПОДМЕТКА】 Мека подметка съчетава в себе си гъвкавост и здравина.Текстурирани нескользящая подметка осигурява безопасността на детето.Износостойкая подметка предпазва краката на вашето Дете. ?【ВИСОКО качество】 изкуствена кожа и гума.Всеки чифт детски обувки премина проверката за сигурност на качеството, липсата на каквато и стимулация на кожата на бебето. ?【Най-ДОБРИЯТ подарък】 Един от най-популярните подаръци за детската душа е детски обувки, тази двойка се диша сандали е идеален подарък за детска душа и призната и високо оценена от купувачи по целия свят. ❤【Ръководство по размер】 Моля измерете крака, възраст в месеци е посочен само за справка, ако мярката крак на вашето дете, а след това следвайте ни таблицата с размери в сантиметри, те са седнали.Ако не сте сигурни какъв размер трябва да си поръчате, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за вас.Петата е с размер около 4,72 инча". 【ДИЗАЙН КУКАТА-ПАНТИ】Каишка на щиколотке застегивается на една кука-линия.Той може лесно да регулирате размера и кацане.Все още поддържайте Краката на вашето Дете. ?【ТЕКСТУРИРАНИ ПОДМЕТКА】 Мека подметка съчетава в себе си гъвкавост и здравина.Текстурирани нескользящая подметка осигурява безопасността на детето.Износостойкая подметка предпазва краката на вашето Дете. ?【ВИСОКО качество】 изкуствена кожа и гума.Всеки чифт детски обувки премина проверката за сигурност на качеството, липсата на каквато и стимулация на кожата на бебето. ?【Най-ДОБРИЯТ подарък】 Един от най-популярните подаръци за детската душа е детски обувки, тази двойка се диша сандали е идеален подарък за детска душа и призната и високо оценена от купувачи по целия свят. ❤【Ръководство по размер】 Моля измерете крака, възраст в месеци е посочен само за справка, ако мярката крак на вашето дете, а след това следвайте ни таблицата с размери в сантиметри, те са седнали.Ако не сте сигурни какъв размер трябва да си поръчате, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за вас.Добре дошли в Канниор начало!Ние сме професионален търговец на обувки е повече от 9 години.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория