• Ново
HANABASS 5 Кутии Кутии за Японски Bento Контейнери за Обяд кутии Хранителни контейнери за Обяд Кутии Контейнер за Обяд Кутия За Съхранение на продукти Контейнер за Храна ?

HANABASS 5 Кутии Кутии за Японски Bento Контейнери за Обяд кутии Хранителни контейнери за Обяд Кутии Контейнер за Обяд Кутия

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Пластмасови съдове за хранене : 5 отделения с капак да се настанят едновременно 5 различни продукти за спестяване на пространство, освен това, супа от супник и лъжица се добавят повече удобствоПластмасови опаковки за храни : Добре затворени, не допуска разливане и изтичане.Пластмасови контейнери за обяд : безопасни за микровълнова фурна и фризера. могат да работят при температура от -20 ° до 120 ° . Пластмасови съдове за хранене : и подсушете, просто ги изплакнете с течаща вода и избършете с кърпа за миене на съдове, за да са пресъхнали.Пратката включва 1 контейнер за обяд Характеристики - Размер : 25x18x6,5 см контейнер за храна. - Материал : пластмаса обяд-бокс - Цвят : розов. - 5 офиса, с капак могат да се настанят едновременно 5 различни продукти за спестяване на пространство, освен това, купа за супа и лъжица се добавят повече удобство при приготвяне на храна. - Микровълнова печка и фризер безопасни. може да работи при температура на контейнера за обяд -20 ° c ~ 120 °. - Добре запечатани, той изключва рассыпание и изтичане на кутии за съхранение на продукти. - и подсушете, просто я изплакнете под течаща вода и избършете с кърпа до пълно изсъхване.Информация за стоки, Хранителни контейнери за обяд кутии с прозрачен капак и цветен корпус, изглеждат ярки и очарователно. пластмасови контейнери за ланча Този пластмасов контейнер за обяд премиум-клас с 5 отделения във формата има добра херметичност. контейнер за храна Добре запечатан контейнер може да се запази храната топла в продължение на кратък период от време, и това би било голямо удобство за хората, които често излизат от дома си, или които нямат време да готвят.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория