• Ново
Колела Комбинираната ACCDUER, Гумени колела за тежки условия на работа, Колела с превръщането на пръчка, комплект от 4 броя, Навинчивающийся болт M1225 със спирачки, за Ко?

Колела Комбинираната ACCDUER, Гумени колела за тежки условия на работа, Колела с превръщането на пръчка, комплект от 4 броя,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Колела удобни, износостойки и трайниЛесен за почистване.Лесна работа и монтаж. ★ Подробен дизайн : Гумено колело гладка повърхност на дъгата е обмислена, лесно нажимается и се простира, не поцарапает на вашия паркет, плочки, килими. Гъвкавост сигурност ★ : въртене на 360 °, с леко движение, на спирачното устройство, запирающееся, необходимо за сигурност. ★ Многофункционални и тежкотоварни : ролки идеални за мебели, на каботажните за цветя, колички, колички за пазаруване, кутии за съхранение, с товароподемност 400 кг ★ Лесна инсталация : Закрепване на болт M12, диаметър на болта трябва да бъде потвърдено преди да купите, който може лесно да бъде инсталиран.Колела удобни, износостойки и трайни.Лесен за почистване.Лесна работа и монтаж. ★ Подробен дизайн : Гумено колело гладка повърхност на дъгата е обмислена, лесно нажимается и се простира, не поцарапает на вашия паркет, плочки, килими. Гъвкавост сигурност ★ : въртене на 360 °, с леко движение, на спирачното устройство, запирающееся, необходимо за сигурност. ★ Многофункционални и тежкотоварни : ролки идеални за мебели, на каботажните за цветя, колички, колички за пазаруване, кутии за съхранение, с товароподемност 400 кг ★ Лесна инсталация : Закрепване на болт M12, диаметър на болта трябва да бъде потвърдено преди да купите, който може лесно да бъде инсталиран.Колелата са изработени от висококачествени материали, притежаващи висока устойчивост на износване, тиха работа и амортизация, устойчивост на износване и липсата на съпротива.И подобряване на устойчивост на удар само пудра.Name : Ролки Материал : гума + неръждаема Тип : Завъртане /Swivel Диаметър на спирачния колела : 63 mm/75 mm /100 mm/ 125 мм (2.5"/3"/4"/5") Широчина на протектора : 32 mm Височина на инсталиране : 91 мм / 103 мм / 127,5 мм / 152 mm (2,5 инча / 3 см / 4 инча / 5 инча) тема Диаметър : 12 мм, Дължина на конеца : 25 мм Товароносимост : 400 kg / 4 бр. Безшумни гумени колела са подходящи за различни приложения в индустриалната мебели и верстаках.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория