• Ново
QTLQXQ Чанта за Обяд, Изолационен Преносим Контейнер за Обяд, Чанта-тоут, Подаръци за Мъже и Жени, за Пикник/Офис/на Пътуване (RFBLACK-1)

QTLQXQ Чанта за Обяд, Изолационен Преносим Контейнер за Обяд, Чанта-тоут, Подаръци за Мъже и Жени, за Пикник/Офис/на Пътуване

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Размер 】 : 8 "L X 4"W X 10"H (21x11x26 см), голям капацитетЛек, топлоизолация, лесен за носене.Това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Изолиран материал】 Изолиран пакет за обяд е изработен от сгъсти водоустойчива алуминиево фолио с отлични топлоизолационни характеристики, издръжливост и дълголетие, както и лекота на почистване.Тя може да запази вашата храна за по-студените или топли до шест часа. идеално за това, за да вземе със себе си на работа или на всяко друго място, където трябва полезна храна или закуска. 【Много джобове】 Нашата чанта за обяд има основен джоб с двоен цип за закуски, съдове и опаковки сок.С мрежесто чанта с цип вътре за вашата посуда и т., Заден джоб с цип за ключове, телефон, портфейл и така нататък.Отстрани има мрежест филтър за съхранение на бутилки с вода.Каква практично чанта за обяд си заслужава. 【Лесен за】 Нашите пакети за обяд водоустойчив и затворени, вътрешната подплата лесно можете да избършете с влажна кърпа.Почистване не изисква усилия. 【Многофункционална чанта за обяд】 Стилен дизайн може да се използва като чанта за обяд, чанти-хладилник, чанти за пикник или пазарска чанта.Подходящ не само за работа и обучение в колежа, но и за отдих и развлечения, като риболов, туризъм, пикник и т. Пакети за обяд също така можете да дадете на приятели, членове на семейството и за възрастни, като подарък.Възрастова група : над 3 години. 【Размер 】 : 8 "L X 4"W X 10"H (21x11x26 см), голям капацитет.Лек, топлоизолация, лесен за носене.Това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Изолиран материал】 Изолиран пакет за обяд е изработен от сгъсти водоустойчива алуминиево фолио с отлични топлоизолационни характеристики, издръжливост и дълголетие, както и лекота на почистване.Тя може да запази вашата храна за по-студените или топли до шест часа. идеално за това, за да вземе със себе си на работа или на всяко друго място, където трябва полезна храна или закуска. 【Много джобове】 Нашата чанта за обяд има основен джоб с двоен цип за закуски, съдове и опаковки сок.С мрежесто чанта с цип вътре за вашата посуда и т., Заден джоб с цип за ключове, телефон, портфейл и така нататък.Отстрани има мрежест филтър за съхранение на бутилки с вода.Каква практично чанта за обяд си заслужава.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория