• Ново
Yctze Универсален Комплект за Кола Фуния за пълнене с масло, Фуния за машинно масло от КОМПЮТЪР с Регулируем Пристанище, Скоба Микрофона, Устройството За Пълнене на м?

Yctze Универсален Комплект за Кола Фуния за пълнене с масло, Фуния за машинно масло от КОМПЮТЪР с Регулируем Пристанище,

Rating 
BGN 10.11

Сума
Налично за поръчка

★ Универсална фуния - Този продукт представлява универсална фуния, която може да използва за попълване на моторни масла или охлаждаща течност в леки автомобили, търговски превозни средства, землеройном оборудване и т, Приложим за масляному пристанището на различни модели автомобили, както и може да се използва с маслени барабана, с широк спектър от приложения, икономично и практично. ★ Универсална фуния - Този продукт представлява универсална фуния, която може да използва за попълване на моторни масла или охлаждаща течност в леки автомобили, търговски превозни средства, землеройном оборудване и т., Приложим за масляному пристанището на различни модели автомобили, както и може да се използва с маслени барабана, с широк спектър от приложения, икономично и практично. ★ Универсална фуния - Този продукт представлява универсална фуния, която може да използва за попълване на моторни масла или охлаждаща течност в леки автомобили, търговски превозни средства, землеройном оборудване и т., Приложим за масляному пристанището на различни модели автомобили, както и може да се използва с маслени барабана, с широк спектър от приложения, икономично и практично. ★ Универсална фуния - Този продукт представлява универсална фуния, която може да използва за попълване на моторни масла или охлаждаща течност в леки автомобили, търговски превозни средства, землеройном оборудване и т., Приложим за масляному пристанището на различни модели автомобили, както и може да се използва с маслени барабана, с широк спектър от приложения, икономично и практично. ★ Регулируема битумен механизъм - Фуния с автоматично регулируем зажимным механизъм, който може да се използва по различни начини.Ширина на захващане може автоматично се регулира в съответствие с заправочным дупка, а съединителя е регламентирана структура, плътно свързани, не е нужно да се притеснявате за изтичане на масло. ★ Не е необходимо задържане на - Не е необходимо задържане на фунията при зареждане.Това позволява на потребителите да се излее масло с двете си ръце, лесно се излее и помага да се предотврати разливане на масла, спестявайки време и усилия, че е много подходящ за вашата употреба. ★ Прозрачен дизайн - Фуния има специална прозрачна конструкция в долната камера, което е удобно за наблюдение на преминаване на масло и разбиране на ситуацията с пълнеж масло.

Всичко за продукта

Item Type:
Auto Oil Filling Funnel Kit
Material:
PC
Type:
Thread
Purpose:
Oil filling
Funnel Diameter:
Approx. 12.5cm/4.9in
Usage:
1. Insert the funnel into the snap ring .:
2. Insert the opening of the clamp into the oil filler pipe, the opening will automatically adjust to the width of the filler pipe.:
Package List:
1 x Set of Large Funnel (2pcs):
1 x Hand Clamp:

Подобни продукти в категория