• Ново
Operitacx 10 бр. Дръжка за принтер Конец 3D Писалка За печат Impresora 3D Конец 320 Фута Печат 3D Тел Конци за Леки 3D Изкуство Pla Тел 3D Аксесоари 3D Аксесоари Пластмасов Бебешко Крач?

Operitacx 10 бр. Дръжка за принтер Конец 3D Писалка За печат Impresora 3D Конец 320 Фута Печат 3D Тел Конци за Леки 3D Изкуство

Rating 
BGN 9.17

Сума
Налично за поръчка

Пластмасови печатни кабели : Печат се получава гладка, нейната лесно се замразява, и ефектът е добърПечатни зареждане с гориво за леки 3 D-тираж : те са добре расплавляются, притежават висока течливост след отопление, не е запушена кръвоносните.Кабели за боядисване на пластмаса : Можете да си купите тези професионални направления за 3 D печат на много ниски цени. Презареждане на конци за 3 D-дръжки PLA : те са леки в теглото и могат да бъдат запазени за съхранение, не заема много място. Пълнители за 3 D-дръжки : Изработени от пластмаса, те са трайни и могат да се използват в продължение на известно време.Пластмасови печатни кабели : Печат се получава гладка, нейната лесно се замразява, и ефектът е добър.Печатни зареждане с гориво за леки 3 D-тираж : те са добре расплавляются, притежават висока течливост след отопление, не е запушена кръвоносните.Кабели за боядисване на пластмаса : Можете да си купите тези професионални направления за 3 D печат на много ниски цени. Презареждане на конци за 3 D-дръжки PLA : те са леки в теглото и могат да бъдат запазени за съхранение, не заема много място. Пълнители за 3 D-дръжки : Изработени от пластмаса, те са трайни и могат да се използват в продължение на известно време.Пратката включва в себе си 10 x печатни кабели Функции-Те са подходящи за 3 D печат, рисуване и изработване на 3 D модели от перьевых кабели. -Материал : Пластмаса цвят конец 3d-дръжки. -Те са леки в теглото и могат да бъдат запазени за съхранение, без да заема място на разстояние 320 метра. -Ярки цветове, разнообразие от възможности и разнообразие от модели могат да бъдат отпечатани набор от бензиностанции за 3 D-принтер. -Цвят : Пластмасови кабели за боядисване в различни цветове. -Осигурява безпроблемно отпечатване, ефект на гладка и деликатна корнизи и липсата на мехурчета при зареждане на 3 D-дръжки. -Размер : Около 1000,00 X0,17 X0,17 см / 393,00 X0,07 X0,07 инча тел за рисуване писалка. -Нашите продукти са добре изработени и ще ви осигурят добър опит в работата с 3 D принтери.Информация за стоки резултати при висока температура тел практични и трайни. тел за писалки за 3 D печат износоустойчивост, устойчиви на високи температури, специално за 3 D печат и боядисване, печат без запушване, без разлика в цвят.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория