• Ново
Умен раница Nordace Siena II за мъже и жени с USB порт за зареждане, Водоустойчив - Раница за лаптоп за всеки ден (черен)

Умен раница Nordace Siena II за мъже и жени с USB порт за зареждане, Водоустойчив - Раница за лаптоп за всеки ден (черен)

Rating 
BGN 56.66

Сума
Налично за поръчка

? МЯСТО За БАГАЖ и ДЖОБОВЕ : Благодарение на просторному основното отделяне, той може да се похвали с множество вътрешни и външни джобове, в които да подхождат стоки от първа необходимост, от 9 до 5 парчета и не самоТази раница е оборудван с мек ръкав за защита на вашия 14,4-инчов лаптоп от повреди, като същевременно се запази до него, лесен достъп. ?ОБМИСЛЕН ИНТЕРИОР : тази раница има множество джобове за малки неща, които ще ви помогнат да запазите всичко необходимо по подходящ начин, а това означава, че ще можете да спестите време, да се достига своите карти, захранване, химикалки и балсам за устни. ?ЗАЩИТА ОТ радиочестотна идентификация-ОБИРАНЕ : Тези слотове за карти с RFID заключване осигуряват допълнителна сигурност, тъй като те могат да защитите вашата лична информация, съхранявана на лични карти, дебитни и кредитни карти, които са уязвими за електронни джебчийство. ? ДИЗАЙН на USB порт : Каквито и да са вашите устройства, вие винаги можете да поддържате връзка с помощта на нашия патентован USB порт за зареждане на 3 в 1.Благодарение на вграден адаптерам за Type-C, Светкавица и Micro-USB работи с повечето устройства, така че можете да отидете на улицата, да не таская със себе си куп кабели. ? ИЗДРЪЖЛИВ, ВОДОУСТОЙЧИВ МАТЕРИАЛ : Изработен от висококачествени материали с водоустойчиви покрития покритие, тази раница е задължително да устои на износване в ежедневието си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория