• Ново
ZRSJ Водоустойчива кутия за обувки с панти капак 6 бр., Удебелена Прозрачна кутия с чекмедже, Пластмасова Кутия за обувки, Штабелируемая Кутия за съхранение на обувки

ZRSJ Водоустойчива кутия за обувки с панти капак 6 бр., Удебелена Прозрачна кутия с чекмедже, Пластмасова Кутия

Rating 
BGN 35.21

Сума
Налично за поръчка

● Лесен за почистване и монтажПоставка за обувки гарантира, че обувките не страда от прах, замърсяване и лоша миризма.Ние предлагаме два различни цвята : бяло и черно.Изберете този, който ви харесва, за да направи живота си по-светло. ● Мултифункционалност : багажник за обувки могат да се съхраняват не само обувки, но и дрехи, аксесоари, играчки, etc.in закачалка за обувки.Можете да теглите слой дрехи да е на нея са били не само обувки на висок ток, но и кожена чанта или чифт обувки. ● Усещане за комфорт : Тази кутия за съхранение е оборудван с елегантни панели, които са лесни, но създават приятна и комфортна атмосфера, която може умело да съчетаете с другите мебели. ● Организиране на обувки и спестете повече място.Пол нескользящий, и в обувките лесно да падне.Повдигане на обувки, той също я поддържа.Чисти и спретнати съхранение на обувки може да спести повече място. ● Следпродажбено обслужване : Ние се стремим да ви предоставим продуктите на най-високо качество и най-добрият клиентски опит.Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас, ние ще решим проблема си тук. ● Лесен за почистване и монтаж.Поставка за обувки гарантира, че обувките не страда от прах, замърсяване и лоша миризма.Ние предлагаме два различни цвята : бяло и черно.Изберете този, който ви харесва, за да направи живота си по-светло. ● Мултифункционалност : багажник за обувки могат да се съхраняват не само обувки, но и дрехи, аксесоари, играчки, etc.in закачалка за обувки.Можете да теглите слой дрехи да е на нея са били не само обувки на висок ток, но и кожена чанта или чифт обувки. ● Усещане за комфорт : Тази кутия за съхранение е оборудван с елегантни панели, които са лесни, но създават приятна и комфортна атмосфера, която може умело да съчетаете с другите мебели. ● Организиране на обувки и спестете повече място.Пол нескользящий, и в обувките лесно да падне.Повдигане на обувки, той също я поддържа.Чисти и спретнати съхранение на обувки може да спести повече място. ● Следпродажбено обслужване : Ние се стремим да ви предоставим продуктите на най-високо качество и най-добрият клиентски опит.Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас, ние ще решим проблема си тук.Тези кутии са напълно прозрачни врати и стени, което улеснява преглед на съдържанието.

Всичко за продукта

Type:
shoe storage box
size:
21*14*8cm:
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that the item is what you need.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inches (1 inch = 2.54cm):
Due to different computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image, thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Подобни продукти в категория