• Ново
Маша за Мигли, Гребен За Мигли, Инструмент За Разделяне на Миглите, Комплект маша за Мигли, Комплект Маша за Мигли с Гребен, Скоба за Мигли, Апликатор За Удължаване н?

Маша за Мигли, Гребен За Мигли, Инструмент За Разделяне на Миглите, Комплект маша за Мигли, Комплект Маша за Мигли

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Маша за мигли 】 : Женски маша за мигли имат заоблени дизайн, който е подходящ за различни форми и размери на окото, създавайки максимално повдигната и подкрученные миглите, без да се дърпа или защипыванияОборудван е с повърхността на маша, тя е лесна за използване и не изисква загряване на маша за секунди. 【Апликатор за фалшиви мигли】 : Силиконов апликатор с мек връх улеснява поставянето на фалшиви мигли дори и за начинаещи.Просто закрепете на фалшиви мигли на аппликаторе така че да съответства на ръба на фалшиви мигли, нанесете лепило на лента, а след това с помощта на апликатор нанесете фалшиви мигли на клепачите. 【Разделител флаш гребен】 : Нашата гребен за мигли идеални за разделяне на миглите от бучки спирала за създаване на красиви, индивидуални, небьющихся на миглите. 【Набор от инструменти за фалшиви мигли F3 в 1】 : Набор от аппликаторов за фалшиви мигли съдържа маша за мигли, апликатор за фалшиви мигли и четка за мигли.Този комплект - незаменим инструмент, който ще ви помогне без усилие да се създаде добра полагане на фалшиви мигли за секунди. 【Идеален подарък за всеки повод】 : Това е идеалният подарък за вашите приятели и семейство, идеален за подарък за Деня на майката, рожден ден, Свети Валентин, подарък за коледа, подарък за моминско парти.Маша за мигли, гребен за мигли, инструмент за разделяне на миглите, три комплекта, комплект за вежди, Маша за мигли с помощта на гребен, на апликатора-скоба за мигли, инструмент за изграждане на миглите, наименование на продукта : Маша за мигли, гребен за мигли Опаковка : твърда картонена опаковка, Цвят : както е показано на изображенииматериал : резинАспецификация : . 10 cm Съдържание на опаковката : Гребен маша за мигли Забележка : Ако имате някакви въпроси, моля първо, пишете ни, ние ще ви отговорим и да дадем задоволителен отговор в рамките на 7-24 часа.

Всичко за продукта

. 10cm:
Package Contents:
Eyelash Curler Eyelash Comb
Note:
If you have any questions, please email us first, we will reply you and give you a satisfactory answer within 7-24 hours.

Подобни продукти в категория