• Ново
1 Опаковка/50 Броя Еднократно Пискюл-Микроапликатор за Удължаване на Миглите с Бамбукова дръжка, Козметичен Апликатор За грим, Пръчици За Отстраняване на Миглите, Ч?

1 Опаковка/50 Броя Еднократно Пискюл-Микроапликатор за Удължаване на Миглите с Бамбукова дръжка, Козметичен Апликатор За грим,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Материал : бамбук дръжка и флокированные уши Размер : Дължина 9,8 см (3,86 инча).Малък съвет от микрофибър е идеален за облекчаване на отделни наращенных на миглите, без да докосвате около миглите.Подходящ за салонного и за домашна употреба.Идеален за удължаване на мигли, изтриване на молив за очи, вежди, нийл арт, рисуване, крафтовых проекти и т. В по-трудно достъпни места.Количество : 1 опаковка, общо 50 броя памучни пръчици за удължаване на мигли, достатъчно за ежедневна употреба, отговарящи на вашите различни нужди.Материал : бамбук дръжка и флокированные уши. Размер : Дължина 9,8 см (3,86 инча).Малък съвет от микрофибър е идеален за облекчаване на отделни наращенных на миглите, без да докосвате около миглите.Подходящ за салонного и за домашна употреба.Идеален за удължаване на мигли, изтриване на молив за очи, вежди, нийл арт, рисуване, крафтовых проекти и т. В по-трудно достъпни места.Количество : 1 опаковка, общо 50 броя памучни пръчици за удължаване на мигли, достатъчно за ежедневна употреба, отговарящи на вашите различни нужди.Материал : бамбук дръжка и флокированные уши. Размер : Дължина 9,8 см (3,86 инча).Пакетът включва : 50 броя еднократно микро-четка-апликатор за удължаване на миглите. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко.Това е неизбежно, моля, разберете!◆2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. Формата може да бъде толкова голям, колкото си мислите.Моля, запознайте се с информацията за размера на снимката, преди да купите!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория