• Ново
Молив случай OEH, Калъф-Книга с Голям Капацитет, Сладък молив случай На двоен цип, Прозрачен молив случай За Канцеларски материали, Чанта за писалки, Творчески молив ?

Молив случай OEH, Калъф-Книга с Голям Капацитет, Сладък молив случай На двоен цип, Прозрачен молив случай За Канцеларски

Rating 
BGN 5.59

Сума
Налично за поръчка

[Калъф за писалки с голям капацитет] : молив случай има 3 големи отделения за съхранение и 3 по-малки отделения, обхващащи до 80 дръжки, което ви позволява да съхранявате всички видове канцеларски материали! [Висококачествен материал] : Калъф за моливи изработен от висококачествен прозрачен PVC, който е водоустойчив и лек, идеален за студенти, за да носите със себе си всички видове канцеларски материали, като например гумички за триене, етикети, линия и т. [Сладък калъф за моливи] : Сладък калъф за моливи с анимационни прозрачен дизайн предлага с анимационни окачване, специална и красива, това е идеален подарък за деца и студенти. [Дизайн с двоен цип] : молив случай за момичета е с дизайн с двоен цип, който позволява максимално да разкрие молив случай и с един поглед да намерите необходимите ви офис консумативи, което е много удобно за съхранение и достъп до канцелярским принадлежностям. [Приятелско обслужване] : В този прозрачен пенале може да се съхранява на канцеларски материали, както и тоалетни принадлежности, инструменти за грим и т.; Ако срещнете някакви въпроси по отношение на пенала, ние предлагаме безплатно връщане, замяна и возвратную услуга!. [Калъф за писалки с голям капацитет] : молив случай има 3 големи отделения за съхранение и 3 по-малки отделения, обхващащи до 80 дръжки, което ви позволява да съхранявате всички видове канцеларски материали!. [Висококачествен материал] : Калъф за моливи изработен от висококачествен прозрачен PVC, който е водоустойчив и лек, идеален за студенти, за да носите със себе си всички видове канцеларски материали, като например гумички за триене, етикети, линия и т. [Сладък калъф за моливи] : Сладък калъф за моливи с анимационни прозрачен дизайн предлага с анимационни окачване, специална и красива, това е идеален подарък за деца и студенти. [Дизайн с двоен цип] : молив случай за момичета е с дизайн с двоен цип, който позволява максимално да разкрие молив случай и с един поглед да намерите необходимите ви офис консумативи, което е много удобно за съхранение и достъп до канцелярским принадлежностям. [Приветливо обслужване] : В този прозрачен пенале може да се съхранява на канцеларски материали, както и тоалетни принадлежности, инструменти за грим и т.; Ако срещнете някакви въпроси по отношение на пенала, ние предлагаме безплатно връщане, замяна и возвратную услуга!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория