• Ново
Двойката неопреновых Гири, Женски фитнес оборудване за фитнес За начинаещи, с Тънки ръце, Силови тренировки с тежести, Идеални за практикуване на Пилатес, йога и фи?

Двойката неопреновых Гири, Женски фитнес оборудване за фитнес За начинаещи, с Тънки ръце, Силови тренировки с тежести, Идеални

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

▶ Ергономичен дизайн гири поддържа дланта си, и осигурява допълнителен комфорт по време на физически упражнения ▶ Е много подходящ за разминочных упражнения и общи упражнения, за да накара мускулите и сърцето ви да бие по-често.Избирайте тегло и усещане за парене. ▶ Покритие от експандиран неопрен лесен за почистване и много устойчиви на износване, така че няма нужда да се притеснявате за крекинг или выцветании покритие. ▶ Гира във формата на костите с канавкой е лесна и удобна.Можете лесно да практикуват йога, аеробика, etc. ▶ Неопренови гири ще ви помогне да причини на мускулите в тонус, да губят тегло и поддържане на здравословна форма на тялото.Контрол на теглото и баланса на тялото и т. ▶ Ергономичен дизайн гири поддържа дланта си, и осигурява допълнителен комфорт по време на физически упражнения. ▶ Е много подходящ за разминочных упражнения и общи упражнения, за да накара мускулите и сърцето ви да бие по-често.Избирайте тегло и усещане за парене. ▶ Покритие от експандиран неопрен лесен за почистване и много устойчиви на износване, така че няма нужда да се притеснявате за крекинг или выцветании покритие. ▶ Гира във формата на костите с канавкой е лесна и удобна.Можете лесно да практикуват йога, аеробика, etc. ▶ Неопренови гири ще ви помогне да причини на мускулите в тонус, да губят тегло и поддържане на здравословна форма на тялото.Контрол на теглото и баланса на тялото и т. Описание на продукта Име : Женски гири Цвят : розов, зелен, лилав Материал : неопреновый чугунразмер : 170 * 42,5 мм Тегло : 0,75 кг, 1 кг (единичен) Приложими сценарии : фитнес оборудване за фитнес, джогинг спортове, фитнес и функции на тялото : гири, Неопренови, изработени от чугун, и увита с дебел и здрав неопреном, за да осигури удобна, нескользящего улавяне, нежно докосване, не се изискват ръкавици Ползите от упражнения за цялото тяло : увеличаване на размера на мускулите, изгаря мазнините и тонизират мускулите на корема, увеличават четырехглавую мускул, големия седалищен мускул и прасците укрепват раменете и ръцете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория