• Ново
Контейнер за пътуване Cabilock 2pcs6 Калъф Прозрачен Джоб Дневен Опаковка на Витамин Масло Притежателя Бистра Влага Портативен за лекарства Голям Контейнер За Съхранен?

Контейнер за пътуване Cabilock 2pcs6 Калъф Прозрачен Джоб Дневен Опаковка на Витамин Масло Притежателя Бистра Влага Портативен

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

КУТИЯ-ОРГАНАЙЗЕР за ВИТАМИНИ - малка, лека, лесно се поставя в джоба или в чантата сиКУТИЯ МАЛКА -дизайн, с овална се деформира лесно се отваря и затваря, но не е лесно да се отстранява при падането.СЕДМИЧЕН опаковка - Двойна вътрешна кутия, най-добър ефект запечатване.ДЪРЖАЧ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Седмичен органайзер От висококачествен материал, използвайте уверено.ОРГАНАЙЗЕР ЗА ЛЕКАРСТВА - Произведен от висококачествени материали и е трайна употреба.Осъществяване на списък 1 х калъф Характеристики - Цвят : случаен - Материал : PS - : 10,00 X7,60 X2,70 см /3,93 X2,99 X1,06 инча - Малък, лек, лесен за носене, където и да отидете. - Двухслойное уплътнение материал gradmaterial, безопасен за използване. - Дизайн, с овална се деформира лесно се отваря и затваря, но не е лесно да се отстранява при падането. - Полупрозрачна матово покритие, лесно се вижда вътре в кутията. - Дизайн в съответствие с цвят, освежаващ и полезен.Описание на продукта кутия-органайзер за витамини - най-добрият избор за вас.седмичен опаковка Търсите професионален, но евтин титуляр за съхранение?Вие търсите надежден инструмент, който би могъл да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашето хранилище трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория