• Ново
BATRC SYXYSM Аквариум Каменна Керамика Пещера Аквариумный Аквариум С Рибки, Раци, Скариди Пещерни Украса Украса Ландшафтен дизайн (Цвят: A3)

BATRC SYXYSM Аквариум Каменна Керамика Пещера Аквариумный Аквариум С Рибки, Раци, Скариди Пещерни Украса Украса Ландшафтен

Rating 
BGN 16.79

Сума
Налично за поръчка

1 Той е подходящ за отглеждане и размножаване на такава риба, като платика, цихлидите и миди, както и за почивка. Резерват цихлиди. Той е специално изработен от изискан материал, който изпълнява функцията за филтриране и пречистване на водата. Може да се комбинират по желание като еко украса в резервоар. Висока имитация, приближенная към природата, повърхност, подобни на камъчета.Просто избършете и изплакнете с декорация с топла вода.Никога не използвайте сапун, тъй като остатъчни частици сапуни могат да увредят на рибата.Безопасен както за сладководни, така и за морски аквариуми Описание на продукта : Имитация на текстурата на камък, може да бъде свободно подбрани, лесно се инсталира.Много продукти се съчетават с декорации от естествен камък и специално изработени от керамичен материал, който има ефект на филтриране и пречистване на вода.Материал : керамика (А) Размер : 9,5 * 7,5* 5 см/3.97 диаметър на отвора в един отверстии : 3,5 см / 1,38 инча (M) Размер : 12 * 8 * 6 см/4.36 в един отверстии Диаметър на отвора : 3,3 см /1.3 инча (L) Размер : 17*12,5* 9 см/6.54 диаметър на отвора в една дупка : 5,5 cm/2,17 инча комплектът включва : 1 Х Аквариумная цихлида каменна Мултифункционална : Бира, Пазач, подслон, филтър, декор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория