• Ново
Joyeee Купа за прежда за ръчно изработени, 6,3 Изработена Дървена Купа За съхранение на Прежди с Капак, Чиния за Плетене на една Кука, Държач за Прежда, Подарък за Любите?

Joyeee Купа за прежда за ръчно изработени, 6,3 Изработена Дървена Купа За съхранение на Прежди с Капак, Чиния за Плетене

Rating 
BGN 28.23

Сума
Налично за поръчка

?【ПОМОЩНИК за ПЛЕТЕНЕ 】 - Предназначени за задържане на краищата прежди и вязальных спици, като предотвратява образуването на възли и спутывание преждаТова улеснява премахването на прежди с вашия клубка прежди и предотвратява откатывание клубка прежди от вас.Заоблен слот с гладки ръбове позволява на конеца да мине през дупката плавно и равномерно, не застревая. 2 дупки за вязальных спици. ?【Висококачествени материали】-Произведен от индийската розово дърво с естествен аромат и гладка лъскава повърхност, се различава екологични, леко тегло, стабилност и трайност.Изискан дизайн и превъзходно качество на изработката ще ви осигурят спокойствие и комфорт. ?【Елегантен дизайн 】-Чаша от прежди Joyeee rose wood vintage съчетава в себе си практичност и великолепен външен вид, идеално вписываясь във вашия дом.Класически, топъл, натурален и уникален фигура дървесни влакна много привлича вниманието. ?【РАЗМЕР 】-Дървена купа за прежда Joyeee, лека, компактна и удобна за переноске.Нашите чаши за прежда с размери 6 * 3 инча настанят няколко топки от прежда.В него лесно се поставя стандартен 100-граммовый плетеница от прежди или вълна, без да губи равновесие. ?【Идеален подарък】 - чудесно за всички, които се интересуват от плетене, плетене на една кука и други видове на ръкоделието.Чудесен подарък за всеки, който обича плетене на една кука или обича да вземат проекти в автомобилни пътувания, социални срещи, по време на пътуване. ?【ПОМОЩНИК за ПЛЕТЕНЕ 】 - Предназначени за задържане на краищата прежди и вязальных спици, като предотвратява образуването на възли и спутывание прежда.Това улеснява премахването на прежди с вашия клубка прежди и предотвратява откатывание клубка прежди от вас.Заоблен слот с гладки ръбове позволява на конеца да мине през дупката плавно и равномерно, не застревая. 2 дупки за вязальных спици. ?【Висококачествени материали】-Произведен от индийската розово дърво с естествен аромат и гладка лъскава повърхност, се различава екологични, леко тегло, стабилност и трайност.Изискан дизайн и превъзходно качество на изработката ще ви осигурят спокойствие и комфорт. ?【Елегантен дизайн 】-Чаша от прежди Joyeee rose wood vintage съчетава в себе си практичност и великолепен външен вид, идеално вписываясь във вашия дом.Класически, топъл, натурален и уникален фигура дървесни влакна много привлича вниманието. ?【РАЗМЕР 】-Дървена купа за прежда Joyeee, лека, компактна и удобна за переноске.Нашите чаши за прежда с размери 6 * 3 инча настанят няколко топки от прежда.В него лесно се поставя стандартен 100-граммовый плетеница от прежди или вълна, без да губи равновесие. ?【Идеален подарък】 - чудесно за всички, които се интересуват от плетене, плетене на една кука и други видове на ръкоделието.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория