• Ново
Японски Чаши за Саке, Набор от саксийни чаши, Кана, Чаша за Ликьор, Набор от силни чаши, Японски, Определени за Саке, Гарафа (без вино) (Цвят: Стил 4)

Японски Чаши за Саке, Набор от саксийни чаши, Кана, Чаша за Ликьор, Набор от силни чаши, Японски, Определени за Саке, Гарафа

Rating 
BGN 38.85

Сума
Налично за поръчка

-Осъществяване включва 1 саксия за саке, 2 чаши за саке със здрава и красива опаковъчната кутияДобър подарък за рожден Ден, абитуриентски бал, Сватба, Коледа, Нова година, Бизнес. -Изработен от висококачествена керамика, фина структура, твърд и издръжлив, красив и щедър, лесен и практичен. -Не съдържа тежки метали, е безопасна и здрава, гладка повърхност. -Лесен за употреба, корпус бутилки изпълнена с канали, не се плъзга. за безопасна работа за по-голям комфорт.Традиционните занаяти, вкус, не изчезват, заслужават доверие. -Подходящ за любителите на азиатската култура. японски технологии, традиционен занаят, оригинален дизайн на гърлото на бутилката предотвратява изтичане на вода. -Осъществяване включва 1 саксия за саке, 2 чаши за саке със здрава и красива опаковъчната кутия.Добър подарък за рожден Ден, абитуриентски бал, Сватба, Коледа, Нова година, Бизнес. -Изработен от висококачествена керамика, фина структура, твърд и издръжлив, красив и щедър, лесен и практичен. -Не съдържа тежки метали, е безопасна и здрава, гладка повърхност. -Лесен за употреба, корпус бутилки изпълнена с канали, не се плъзга. за безопасна работа за по-голям комфорт.Традиционните занаяти, вкус, не изчезват, заслужават доверие. -Подходящ за любителите на азиатската култура. японски технологии, традиционен занаят, оригинален дизайн на гърлото на бутилката предотвратява изтичане на вода.Добре дошли в нашия магазин, ние правим всичко възможно, за да се погрижат за вас Информация за продукта : Име на продукта : Японски комплект за саке Мястото на приложение : Бар, кухня Характеристики : Използвайте сапун за измиване на съдове, внимателно избършете с мека гъба или кърпа при измиване.Той ще надраска и лесно да се повреди, ако ще бъде силно я търкайте четка за почистване.Когато вие се наслаждавате на храната с приятели или колеги, създайте спокойна атмосфера, пълна с японски вкус, това е една приятна / Нова / уникална прибори, лесен за употреба.Моля, се допуска отклонение от 1-2 см, дължащи се на различни размери.Са ръчно изработени с особено внимание, за да ви осигурят най-доброто съотношение между цена и качество. нашите услуги : - удовлетворяване на нуждите на клиентите е наш приоритет : ако не сте доволни от стока.Просто ни кажете, и ние ще направим всичко възможно, за да ви предложим най-задоволително решение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория