• Ново
Писалка за избелване на зъбите, Писалка за Избелване на зъбите, Лесна за употреба, Не е чувствителна, Удобна при пътуване (2 ЕЛЕМЕНТА)

Писалка за избелване на зъбите, Писалка за Избелване на зъбите, Лесна за употреба, Не е чувствителна, Удобна при пътуване

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Писалка за избелване на зъбите】 - Перлено-бели капки съдържат екстракт от цитрусовой кора от лимон, екстракт от корен на куркума, масло от ментови листа, които бързо и ефективно премахване на трайни петна, причинени повече от 16 причини, като кафе, чай, вино, тютюнопушене, газирано и други 【Високо качество и ефективност на】 - Писалка за избелване на зъбите използва само най-добрите съставки, осигурява бързи резултати за избелване на зъбите само за 30 секунди ежедневна употреба.Тази писалка за избелване на зъби прави зъбите на 4-8 бели тонове при използване на последователен. 【Удобно и удобно пътуване】 - За разлика от други инструменти и комплекти за избелване на зъбите, нашите капки Instant Pearl White Капки са проектирани така, че да е максимално лесен за използване за вашата красива усмивка.Тази писалка за избелване на зъбите преносими и може да се използва дори по време на пътуване. 【Точното нанасяне на】 - С помощта на тънка четка с острия връх гел може ефективно да се прилага върху целевите парцели на зъбите.Направете така, че всяка видимата част на вашата усмивка е отбелена!. 【Лесна употреба】 - Писалка за избелване на зъби е иновативна и ефективна, можете да го използвате по всяко време и на всяко място, без да се притеснявате за мръсни нанасяне. 【Писалка за избелване на зъбите】 - Перлено-бели капки съдържат екстракт от цитрусовой кора от лимон, екстракт от корен на куркума, масло от ментови листа, които бързо и ефективно премахване на трайни петна, причинени повече от 16 причини, като кафе, чай, вино, тютюнопушене, газирано и други. 【Високо качество и ефективност на】 - Писалка за избелване на зъбите използва само най-добрите съставки, осигурява бързи резултати за избелване на зъбите само за 30 секунди ежедневна употреба.Тази писалка за избелване на зъби прави зъбите на 4-8 бели тонове при използване на последователен. 【Удобно и удобно пътуване】 - За разлика от други инструменти и комплекти за избелване на зъбите, нашите капки Instant Pearl White Капки са проектирани така, че да е максимално лесен за използване за вашата красива усмивка.Тази писалка за избелване на зъбите преносими и може да се използва дори по време на пътуване. 【Точното нанасяне на】 - С помощта на тънка четка с острия връх гел може ефективно да се прилага върху целевите парцели на зъбите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория