• Ново
Който е паркет буфер SPTA, 780 W, 5 См и 6 См, който е паркет Орбита с двойно действие, 41 бр., Комплект за детайлите на колата с Полировальными подложки, Wheelhead хартия, Вълна п?

Който е паркет буфер SPTA, 780 W, 5 См и 6 См, който е паркет Орбита с двойно действие, 41 бр., Комплект за детайлите на колата

Rating 
BGN 42.61

Сума
Налично за поръчка

【Променлива скорост】 разположение 6 променливи степени, можете свободно да променяте скоростта от 2000 об/мин до 5500 об/мин за различни материали и приложения.Ниска скорост за нанасяне на восък и полиране; Средна скорост за полиране и почистване, най-високата скорост за отстраняване на дефекти боя и окисление.Превключвател за включване / изключване на предната част на лявата страна на полировальной машини, по-лесно управление. 【Мощен двигател】 който е паркет двойно действие SPTA 125 mm и 150 mm с вилица САЩ е 110 В и мощен двигател 780 W, напълно шарикоподшипниковая конструкция за дълъг експлоатационен срок.Произволно орбитальное движение с двойно действие за оптимален се движат за постигане на желания резултат, без турбуленции. орбита дошъл, 8 мм, прави усилие за по-равномерно, а на площ полиране повече.Този чудесен буфер за електрически превозни средства ще ускори процеса си на детайлност. 【Широкото използване на】 идеален за полиране на автомобили и за нанасяне на восък.Идеален за полиране и премахване на резба, драскотини и дефекти със всички оцветени превозни средства, плочки, коли, кораби, мебели и т., връщане на блясъка на вашия автомобил. 【Добър комплект за полиране на】 който е паркет SPTA orbit DA, идва с 8 бр. губчатыми полировальными подложки, 5-инчови и 6-инчови отправни плочи, 2 бр. вълна на възглавничките, 24 бр. wheelhead хартия, 1 бр. ръкавица за миене на вълна, 2 бр. кърпички от микрофибър и други аксесоари, съдържа почти всичко, което ви трябва, просто попълнете проект полиране на автомобила и на восък за епилация една стъпка. 【За обслужване на клиенти】 На всеки инструмент SPTA се предоставя 12 месеца гаранция.Ако в рамките на гаранционния срок възникнат проблеми с качеството, ремонт със сигурност ще бъде безплатен.SPTA - Професионален екип on, която се занимава само с разработването на инструменти.Ние се ангажираме да използват качествени инструменти за подобряване на качеството на живот. Забележка : Тази карета перална машина безжичен тип с 2 батерии и 1 зарядното устройство.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория