• Ново
Набор от руски Матрешек AEVVV Pirate 7 бр. - Подаръци за рожден Ден с пиратски декорации, Подаръци за рожден Ден за децата - Подарък за рождения Ден на момчето - Руски кукли ?

Набор от руски Матрешек AEVVV Pirate 7 бр. - Подаръци за рожден Ден с пиратски декорации, Подаръци за рожден Ден за децата

Rating 
BGN 43.90

Сума
Налично за поръчка

ОТЛИЧЕН ДИЗАЙН : гнездене кукли под формата на пират с черепа, маймуна и папагалСАМО ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ МАТЕРИАЛИ : естествено дърво, ръчно рисувани бои на водна основа, покритие лак.УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВСИЧКИ : руски кукли - отлична декорация на дома и развивающий предмет.Идеални размери : най-голямата кукла - 13,5 см, най-малката - 2 виж Набор от матрешек включва 7 бр. AEVVV се гордее с висококачествени руски матрешками, ако не сте доволни ние ще възстановим парите за покупка.ОТЛИЧЕН ДИЗАЙН : гнездене кукли под формата на пират с черепа, маймуна и папагал.САМО ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ МАТЕРИАЛИ : естествено дърво, ръчно рисувани бои на водна основа, покритие лак.УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВСИЧКИ : руски кукли - отлична декорация на дома и развивающий предмет.Идеални размери : най-голямата кукла - 13,5 см, най-малката - 2 виж Набор от матрешек включва 7 бр. AEVVV се гордее с висококачествени руски матрешками, ако не сте доволни ние ще възстановим парите за покупка.Тези смели момчета са се понижили с този на пиратски кораб.Те много дълго време се скитаха по море в търсене на съкровища, острови.Сприятелете се с тези очарователни пирати - те не са толкова страшни, както за тях обикновено говори.Може би те могат да кацне на рафта?.Всеки детайл на този изключителен гнездене кукли е разработена и раскрашена ръчно художник. ● Комплект дървени матрешек включва 7 бр. ● Най-голямата кукла - 5,3 инча, най-малко - с 0,8 инча. Кукли са изработени от висококачествени материали и са напълно безопасни за децата. ● Заготовки матрешек внимателно изработени от естествено дърво;. ● Штабелирующие кукли, ръчно рисувани с висококачествени бои на водна основа;. ● Е покрит с луксозен лак.Как може да се забавлява активно дете и едновременно с това се развиват умения?Ние сме намерили за вас отговор на този въпрос.Гнездене кукли-гнездене кукли!.Гнездене кукли спомогнат за развитието на ума на детето, креативност и мисловни способности, а също и обучава координацията на ръцете и очите и гъвкавостта на ръцете с помощта на собствените си операции.Особено интересно е, че вашите деца дори няма да забележите, че те се учат, докато играят с складывающимися кукли.Тъй като гнездене кукли са ръчно изработени и раскрашиваются ръчно, няма два комплекта не ще бъдат абсолютно идентични снимки или приятел на приятел.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория