• Ново
AIMPGSTL Комплект Притежателя на отделението за батерията AAA от 1,5, 10 бр. Кутии за съхранение на акумулаторни батерии Направи си сам, на Притежателя на отделението за ба?

AIMPGSTL Комплект Притежателя на отделението за батерията AAA от 1,5, 10 бр. Кутии за съхранение на акумулаторни батерии

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Универсален държач на отделението за батерията Държач за батерии тип AAA, предназначени за корпуса на 1,5 тип АААДържач и ключ батерии тип ААА - Всички притежатели на ключове и батарейных отделения тип ААА, те луженые, черно-червена двойна конструкция чудесно за лесно свързване.Висококачествен държач за батерии от 1,5 ААА е изработен от ABS пластмаса с никелирани пружини, сигурно удерживающими батерията на място. Към всеки притежател на батерии приложен калъф за задържане на батерията на място.Контактите на батерията добре изработени и здрава, за плътно прилепване.Лесен източник на енергия за презареждане със собствените си ръце.Отличен за платки микроконтролери, проекти, играчки, също и заменя счупените държачи батерии за много електронни устройства.Размери на отделението за 1 притежателя AAA : (Д * Ш * В) / 2,047 "x 0,519"x 0,476" /5,20 см x см x 1,32 1,21 см; Тегло "самотен отделението за притежателя на aaa" : 0,106 унция / 3g.Описание на продукта Цвят : Комплект батарейных притежателите на серия AAA Battery Holder Kit се използва за електронни пилотни проекти, за проекти направи си САМ, разходите за ниско напрежение на захранващия източник, както и за подмяна на счупени батарейных притежателите на много електронни устройства.Технически характеристики : Материал : пластмасов корпус, мед контакт и пружина от никелиран стомана Цвят : черен 1. С медни контакти за осигуряване на добра проводимост, както пружинен скоба дава възможност за сигурно задържане на батерията на място. С черен и червен лесно се свързва.Пакетът включва : 10шт x 1 Слот AAA отделението отделение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория